PROBLEM SA FAROM HITNO

Započeo Ognjen16, 07.01.2026. - 17:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ognjen16

Pozdrav svima i Srecni Novogodisnji praznici,
imam problem oko farova namestao sam kratke led sijalice i dok su one radile probao sam jednu led sijalicu na dugo svetlo iskljucio sam njegove h1 i samo prilozio na njega h7 sijalicu samo da bi video da li ce raditi da li moze da podrzi h7 na dugo svetlo , posle toga desava se to da mi DESNO KRATKO svetlo prestaje raditi a pozicija i dugo svetlo na desnom faru rade normalno, i levi radi noramlno sve kompletno, proverio sam zice kad povezem + kraj tada ne radi, a koliko sam video povezan je sve normalno nema nigde prekid zice,  da li neko moze da mi pomogne kako to da resim i koje osigurace da pogledam ako je osigurac crko i od koliko amera i da li moze UCH da se zakljuca i jer je dobio povratni napon i iskljucio + kraj zbog njegove sigurnosti i ako moze da li moze da se otkljuca... ili je pametnije da uzmem + kraj sa levog fara i da ga direknto povezem na desi kraj... hvala na odgovoru :o: :o: :o:

Jakota

Meni tesko procitati celu recenicu :)

Nigde tacke, niti kraja recenici.

Javice se neko ko razume problem
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

v.marjan81

Kutija sa osiguračima kod akumulatora. Tu su osigurači za svetla.  Imaš šemu osigurača na netu.

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Ap0calypto

Verovatno zveknuo osigurač, ako je stalo na njemu

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

svaka sijalica za oboreno ima svoj osigurac