Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa kočnicama

Započeo Taurus 2811, 19.04.2026. - 17:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Taurus 2811

Pozdrav forumaši vlasnik sam automobila Renault scenic 1 2001 godište 1.9 dci od nedavno imam problem sa kočnicama naime pedala kočnice je krenula da mekša i da propada bukvalno do patosa proverim ulje u posudi ono na minimumu dolijem i krenem da vozim medjutim auto više ne koči kao sto je kočio hvata dole pri dnu kada sam podigao auto na dizalicu  shvatam da mi koči prednji desni i zadnji levi točak ja i moj otac probamo da ozračimo sistem ali pedala i dalje ostaje prema dnu i idalje isto koči u dijagonali računam glavni kočioni rikno naručim nov po katalogu metteli i ozracim prvo njega prilikom montaže montiram i krenem da ozračujem sistem na točkovima po pravilu zadnji desni pa zadnji levi pa prednji desni pa prednji levi ali i dalje ne dobijam pedalu tj neki otpor,probam da ispustim vazduh iz abs bloka i dalje pedala mekana hvata pri dnu i ono sto malo hvata opet koči prednji desni i zadnji levi nakon toga posumnjam u neisprvnost novog glavnog kočionog cilindra odem na auto otpad i kupim polovan   iisti postupak stavim polovan prvo njega ozračim prilikom montaže pa točkove pa abs i dalje pedala mekana i hvata pri dnu s tim sto sam primetio da je zadnji desni točak blokiran i ne popušta kandža stvarno vise neznam sta bi moglo biti tako da molim članove foruma ako je neko imao sličan problem da pomogne nekim savetom hvala unapred.

Milenko_M

Jesi proverio sve kočione klipove dali je negde curilo kočiono ulje ? To zato što ti je predhodno negde iscurilo . Ako se menja glavni kočioni cilindar ili ABS centrala onda se u ABS delu uđe vazduh i ne može na taj način da se izbaci . Moraju u ABS-u svi ventili da se otvore i onda može da se ponovi postupak ozračenja . A ventili se otvaraju uz pomoć diagnostike . Moraš da prikačiš Renault dignostiku ili univerzalnu Delfi .

Taurus 2811

Kočioni klipovi su provereni i nema curenja,slična situacija mi se desila pre par godina i onda su mi u servisu ozračivali direktno na abs bloku  tako što su odvrtali fitinge na istom nakon sat vremena "mučenja " sistem je proradio interesntno je da nisu koristili diagnostiku,svakako hvala na odgovoru.

Milenko_M

Pa može i tako ali onda prska nekontrolisano pa treba dobro oprati posle jel nagriza lak .

Taurus 2811

Sada i uprkos ozračivanju dirktno na abs bloku nista se ne desava ne dobijam otpor na pedali kočnice stvarno neznam sta moze biti problem

El Bayanero

Ja sam na mojoj Laguni 1 ozracivao po principu od najudaljenijeg tocka kod do najblizeg u odnosu na glavni kocioni. Zadnji desni, zadnji lijevi, prednji desni, prednji lijevi. Isto sam tako i na Vel Satisu. Po principu dijagonale sam ozracivao renault 5 zato sto su komore na glavnom kocionom tako postavljen. e sad najbolje je da se sa nekim jos dodatno posavjetujes ipak su kocnice u pitanju.... banalno pitanje: da li odzracivanje radis sa novim uljem?
Mr. Weber & Mr. Garrett

Taurus 2811

Naravno da je ulje novo,ulje je menjano ada je zamenjen i glavni kočioni pa sam probao foru sa interneta zaleti se auto nekih 40-50km/h i onda se naglo zakoči da bi se aktivirao abs to se radi kada je nije dostupna diagnostika dobio sam kočnice ponovo u diagonali najviše koči prednji desni i zadnji levi i stvarno dalje ne razumem sta moze biti ?

Taurus 2811

Dali postoji mogućnost vakum pumpom da se istera taj vazduh iz abs-a specialna pumpa za ozračivanje sistema dali je neko imao iskustva?

slavko_bgd

Na osnovu simptoma, obzirom da nema curenja, treba da se zameni glavni kočioni cilindar i eventualno ABS. Ali prvo glavni kočioni.
Ne pitaj me kako znam...
Improvizacija je majka svih...sekiracija.