Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Pozdrav! :)

Započeo mikidesigner, 29.07.2026. - 15:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mikidesigner

Pozdrav svima! Zahvaljujem se na prijem unutar foruma.
Po zanimanju sam graficki dizajner, trenutno zivim i radim u Beogradu, inace iz okoline Leskovca.

Novajlija sam u auto industriji sto se tice Renault automobila, aktivni vozac sam od 2009 godine.

U procesu sam kupovine Renault Megane 2, pa bih imao jedno jako vazno pitanje :)
Novajlija sto se tice Renault automobila

mikidesigner

Pitanje:  Renault Megane 2   1.5 dci  82KS iz 2003 godine

Da li se desavalo nekada, nekome, kod ovih modela ili te generacije auta, da se check engine lampica uopste ne pali?
Kartica je ubacena, auto upali normalno, radi normalno, vuce, ide bez problema, nema dima uopste, ali lampica jednostavno nema odziva?

Negde sam procitao da ti prvi modeli iz 2003 nisu ni palili lampicu, vec su izbacivali poruku u slucaju nekog kvara, li palili onaj kljuc ili service, sta vec sve postoji tamo, a da se engine mozda pokretao tek kod nekog problema?
Ne bih da odmah verujem u to, pa me zanima da li ima slicnih iskustava?

PS. u procesu sam kupovine ovog auta, odrzavan je redovno, registrovan pre par meseci.

Hvala unapred na odgovoru
 :help:
Novajlija sto se tice Renault automobila

mire

Dobrodošao! Za pitanje i odgovore, sačekaj da dobiješ pun pristup pa onda pitaj sve što te zanima u odgovarajućoj temi. Ova je samo za predstavljanje.

:rfs:

Matke1398

Pozdrav ljudii😁😁😁
Matkeee