Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Predstavljanje

Započeo zivojin, 30.08.2026. - 14:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zivojin

Pozdrav svima.Moje ime je Zivojin.Zivim u Kikindi.Vozio sam par godina scenica 1 1.9dti.Posle toga nazalost iskoci mi da pazarim Scenic 2 od prvog vlasnika.Tako i ucinih davne 2016.Grand Scenic 2 1
9dci 88kw.Sada ce ta muka kod mene navrstiti skoro 10 godina a presao sam svega ~20.000km.Vise je stojao nego sto je vozen.Uclanio sam se kako bih probao sebi malo da olaksam muke i resim neke stvari koji majstori ne mogu skoro vec deceniju.

Jakota

Pozdrav

Tesko ce ti neko u Kikindi resiti problem ako je malo slozeniji kvar.

Svi servisi koriste univerzalne dijagnostike i nagadjaju sta je problem, pa redom menjaju delove.
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

zivojin

Pozdrav i hvala na brzom odgovoru.Mala pomoc s obzirom da nisam nikad pisao po forumima.Gde mogu postaviti pitanje u vezi klime?

zokce

Imaš gore, piše pretraga i pored toga lupa, ukucaj pojam koji te interesuje i enter. I malo se snađi i sam, nije neki bauk.

mire

Ova tema je samo za predstavljanje, a novi kolega treba još dan popuni profil do kraja (rođendan, lokacija) da bi dobio pun pristup.

Dobrodošao!

:rfs:

zivojin

Upravo izmenio.Hvala

Goxxy

To je to, dobrodošao!
 :rfs: