Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Akumulatori- Problemi i Saveti

Započeo nuk, 02.06.2008. - 23:54

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dogac

Pa da,to i ja kazem...vazno je da imam dobru garanciju.Evo guglao sam i nema nigde te marke,ko zna sta je to.Mada nije ni bitno.  :nezna:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Boki

Odlican je Dogac!Nema ga niko na svetu,samo ti! :yeah:
Zezam te,naravno :o:
Nisu sale za umove male

Dogac

E pa i ja po necemu da budem jedinstven!  :laugh: :laugh:
Ma briga me,3 godine su 3 godine!  :zubo:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

danijelzg

Znas sta, pa nije ni jeftin taj akumulator. Jesi rekao mozda da je za francuza? Tada su ti skuplji dijelovi...

Dogac

Pa eto,videli su sami klija.Bolje da sam dosao sa golfom!  :yes: :yes:

danijelzg

3 godine da izdrzi, super. A moze i dulje... samo ti slusaj muziku i pali ksenone  :laugh:
Tvornicki su dosta losi. :) Odnosno obicno manje traju nego oni koje kupis kad te ovi izdaju  :rofl: tako nekako po iskustvima drugih i svoga sam skontao...

Dogac

Meni je fabricki izdrzao 3 god i 10 meseci...ako ovaj bude toliko  :celb2:  :hail:

Exception®

Rešili smo problem a to je najvažnije :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Tako je druze...hvala sto si me u najtezem trenutku smirio!  :hail: :respect:

Exception®

No frx, samo što ti je više pomogao moj drugar nego ja, ali dobro :D
ΕΛΛΑΣ

deki

Evo i ja da se pohvalim sa mojim akumulatorom. U pitanju je crna konjina koja je riknula posle 26 meseci. (garancija je 24 pa su je ovi natempirali ko prstom u B.) Pre podne je auto radio OK a uveče počele lampice da trepere ko one kineske lampice za jelku. To mi se je desilo pre 2 nedelje, znači nije bilo promene vremena ili nekih drugih "spuki" okolnosti. Pomislio sam da je nešto ozbiljnije ali kada sam sa ćaletovog auta spojio kablove obrisao sam znoj sa čela. Inače nama nikad ta konjina nije izgurala preko 2.5 godine.

Exception®

Evo, pitaj Đoleta šta smo mu rekli za "Black Horse"... Isto to što si i ti napisao. Kao da su programirani da crknu odmah posle garancije :fiju:. Eto, on će ti potvrditi. Baš smo mu tim rečima rekli :)
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Potvrđujem!!  :yeah:

Evo i mom teču je konj crkao tačno u 25om mesecu!!Neverovatno!  :help:

Nenad

i ja sam isto mjenjao akumulator, sam kod mene je bila mana da bi mi se kazaljke prilikom pokretanja " zakucale " na 0 i onda upalio ( isto tako mi se resetirala kilometraža ), uzeo sam Bosch S4, budemo vidjeli koliko će trajat

Boki

Ja ne pamtim kad sam zadnji put menjao akumulator :nezna:
Na plavom cliu imam bosch a na belom neki fulman(nikad nisam cuo za tu marku) :nezna:
Nisu sale za umove male