Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: spulna na volanu

Započeo Dusman, 28.10.2010. - 08:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alexsasa

Na m2 mi se cuo taj flat kabl kada okrecem volan i kasnije mi se pojavila greska za airbag, mislim da mi je elektricar to menjao, davno je bilo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jakota

Mozes i sam zameniti ako si vican pipavom poslu

Ali mozda bolje sam da uradis, nego da platis nekog i opet ti za.ebe nesto

Ako sam nesto pokvaris znas da si sam uradio to
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

Themp12

Citat: Jakota poslato 28.06.2025. - 18:45
Mozes i sam zameniti ako si vican pipavom poslu

Ali mozda bolje sam da uradis, nego da platis nekog i opet ti za.ebe nesto

Ako sam nesto pokvaris znas da si sam uradio to

Ne znam sta je u pitanju,ali samo mogu reci da sam se pokajao sto sam presvlacio kozom volan.
Oni su vukli,drdali samo da skinu,a sto je polomljena plastika i sad ovo sa krckanjem nikom nista.Ja ne razumem takvo razmisljanje.

SasaLaguna95

Jesi to vidio prije ili poslije preuzimanja auta i plaćanja?
Ako si prije, nisi trebao platiti..ako si poslije, probaj opet otici pa reklamirati... :nezna:
My car = My rules !

Themp12

Citat: SasaLaguna95 poslato 29.06.2025. - 07:50
Jesi to vidio prije ili poslije preuzimanja auta i plaćanja?
Ako si prije, nisi trebao platiti..ako si poslije, probaj opet otici pa reklamirati... :nezna:

Pa sve sam posle video,ali sada da reklamiram nzm da li ima smisla kod njih jer ne daju nikakvu garanciju.

zokce

Glupanderi, pa ne skida se volan cimanjem levo-desno, tako se samo polomi. Lagano se udari po osovini, odmah se razdvoji osovina od tocka volana.

Themp12

Citat: zokce poslato 30.06.2025. - 16:12
Glupanderi, pa ne skida se volan cimanjem levo-desno, tako se samo polomi. Lagano se udari po osovini, odmah se razdvoji osovina od tocka volana.

Jedan autoelktricar mi je rekao da je mozda neka traka ili da se ponovo otvori i pogleda.Vozicu ovako za sada pa cu videti.

Jakota

Ako ne izbacuje gresku, vozi tako
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

Filip

Ja sam išao u ovaj servis, prelomio se onaj namotani kabl pa nisu radile komande na volanu.
Meni je za captura uzeo 4000, jedno sat vremena posla.
Zamenska (valeo) je oko 18000 + 2000 za ruke kod električara.

Captur 1.3 tce 2025

fLiP

Ja sam video kako dečko skida volan za 3minuta.  Bez udaranja i čupanja. Trebao mu je srafciger da gurne u rupu i gedora da skine volan. Isto tako je vratio.