Uživajte u novom dizajnu RFS-a, a sve vaše komentare i predloge možete ostaviti ovde.
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Skoro pohvalih mog Megija u jednoj temi, kad ono kvar Počela je da se čuje zavojnica (špulna) pri motanju volana, mada za sad sve funkcioniše normalno (ne pali lampicu air bag-a, radi sirena, zaključava volan...).Nova košta 186 € (naravno, u paru sa ručicama za žmigavce i brisače ) + nekih 1800 dinara rad u ovlašćenom sa dijagnostikom.Još malo pa ko sve 4 nove zimske gume.
A što se tiče večnosti, ta špulna bi bila neuništiva da su je malo bolje zaštitili od mehaničkih oštećenja. To nije čest kvar na drugim autima, a vidim da ovde ima dosta Megana/Scenica 2 sa tom boljkom.
Danas sam bio baš prijatno iznenađen kada sam trebao da platim zamenu špulne u ovlašćenom AC Krunić. Umesto 186€ koliko mi je rečeno u početku, košta ustvari 120€. Kažem ja, pa rečeno mi ovoliko... Oni onda zovu da provere cenu i kažu to je ta cena, tako da ja 120 evra platih za novu špulnu. Ne znaju da li je bila neka zamena kataloških brojeva ili je deo pojeftinio, mada mi je nelogično da toliko pojeftini. U svakom slučaju očekujem poziv u toku sledeće da doplatim ovih 66€. Btw, Megi je u ponedeljak upalio lampicu za Air Bag.