0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
osiguraci i prekidac provereni,elektricar je ustanovio da struja uopste ne dolazi do 5 vrata,tako da mi nista nije jasno cujem relej a ne radi,probacu da skinem plastiku pored vozacevog sedista pa da tu pogledam da nije negde prekinuto ,a ovo za brzinomer mi nije jasno kako moze da bude do menjaca ako kilometar sat padne na nulu cim pipnem gas
mislim da se iz nasova moze vec zakljuciti u cemu je problem ali evo da objasnim malodetaljnije. radi se o tome da kada se krecem nekom brzinom iznad 140 km/h (redje se desavalo na manjim), da se brzinomer vrati na nulu . obrtomer radi normalno i nema nikakvih problema . isao sam u servis i rekli sumi da je dijagnosticki sve u redu i da je kilometar sat pokvaren . fora je sto u sapcu u servisu nisu probali da ga voze do tih brzina tako da neki drugi zakljucak nisu mogli izvesti . nov kosta nekih 376 eura . da li neki zna gde bi se mogao abaviti neki polovan ili eventualno popraviti ovaj posto su mi u servisu naglasili da mora biti isti tip kao i moj, a to je u srbiji tesko naci buduci da je 1.4 16v .znaci, da li znate nekog ko popravlja kilometar satove ?
Jesi pogledao ovo? http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=4415.0