Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
D

Farovi- Problemi, iskustva, saveti

Započeo danijelzg, 05.06.2008. - 09:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sagittarius82

gogi a reci mi brate a sta je sa migavcima ? :)) jel ovo komplet sa njima ili kako ? i dal se slaze uz karoseriju mislim ulazi lepo komplet?? sad cu iscimam lika xexe

Goxxy

sagittarius82

lukaimasa

Ja sam na ph I stavio farove ph II, ne pašu baš šraf na šraf ali nije problem da se montiraju, džekovi su isti, motore za podešavanje sam kupio sa novim farovima pa ne znam da li bi pasovali sa starih. Uglavnom mnogo, ali mnogo lepše izgleda.
Realnost nije briga na koju se mi obaziremo.
Koža, klima, ABS, pa nemao ništa jes'!

sagittarius82

a ako farovi nemaju motore sta onda da se radi mislim na te ph2 ? :)

lukaimasa

Ako baš hoćeš da montiraš nove farove (ph 2), možemo negde da se nađemo, pa da uporedimo da li odgovaraju motori sa ph 1. :ziveli:

sagittarius82

ujtru mozda idem kod saleta inace na forumu se zove rendza pa cu da vidim sa njime a mi komso uvek moze da se vidimo i ispricamo o nashim limuzinama :)) i ako ti nesto treba oko lagune bas tom saletu mozes i da se obratis :)) nik mu rendza :)) a sto se tice motora ja nemam na mojim kolima gledao sam danas :((

lukaimasa

Malo glupo pitanje, da li imaš štelovanje na sadašnjim farovima, ako nemaš mislim da je jahanje da se izvuče instalacija i ugradi točkić za podešavanje. Ali u svakom slučaju možeš da staviš ph2 farove i da nemaju podešavanja.

sagittarius82

stelovanje je mislim manuelno kod samih farova jer tockic gde je goran obelezio kod mene ne postoji ima samo ono za grejanje ili hladjenje sta vec jbg  idem sad pa se cujemo posle brzo cu

sr110

Posle zamene pozicione sijalice kroz rupu na blatobranu na levom faru imam osecaj kao da mi ne radi kratko svetlo na tom faru,a kada izadjem napolje sijalica sija normalno!Pa me ineresuje da li je moguce da sam je ja tokom zamene pomerio pa mi sija mnogo na dole i da li je moguce stelovati te farove rucno?Imam elektricno stelovanje ali podignuti su maksimalno,a po meni trebalo bi jos malo da se podignu,pogotovo levi posle zamene pozicije.Da li je to izvodljivo u opciji URADI SAM i kako?

Cherokee

Moguce je odmah i da je sijalica neka losijeg kvaliteta, pa ne baca dovoljno  :nezna:

Moguce je i da nisi sijalicu dobro u leziste postavio...

Mislim da tesko da si mogao da pomeris far....Ako treba i nastelovati - verovatno da moze onaj staracki nacin, nateras auto uz zid po mraku pa farove podesavas da svetlost da ravnu liniju na zidu  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

sr110

Ma ja sam teko i mislio na taj nacin da stelujem,ali me interesuje da li je to moguce izvesti i kako se to radi?!A ja sam menjao onu malu sijalicu pozicije a ne od kratkog svetla jer kod mene je to odvojeno.Far nisam sigurno pomerio!

bingo

sigurno si slucajno zakacio sijalicu loja je mozda ispala iz lezista zato sto kod megama restiling kao sto ja moj i tvoj nema onih zicica koje drze sijalicu vec neki mali limcici sa strane pa moze lako da se desi da je ispala sijalica

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

NesBG

Mene zanima da li duga i kratka svetla na levom faru trebaju da bacaju svetlo krace od desnog,

nuk

treba, to je zbog boljeg osvetljavanja ivice puta