0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Takozvana "spirala airbag-a" DU ovlascenom servisu cena spirale sa ugradnjom iznosi oko 140e i to sve zavisi dali ti auto ima senzore za svetla ili ne i dali ima komande za muziku na volanu (tj.pored) jer se menja kompletan deo iza volana sa sve onim rucicama za brisace,svetla,komandama za muziku...... znaci moze i mnogo vise da te izdje zamena! Eto nadam se sam malo razjasnio
Da dodam, pored toga sto mi gori lampica za air bag, cruiser control ne reaguje na komande.U svakom slucaju, idem do servisa sledece nedelje ako skupim pare pa cu da vam kazem sta je tacno..
Takozvana "spirala airbag-a" Dolazi do kvara iste zbog menjanja koze na volanu prilikom preprodaje auta. Uglavnom taj prodavac koji zeli da sakrije izlizan volan, otera auto kod sto jeftinijeg majtora za tapacirung, koji naravno nema pojma kako treba da se skine i vrati volan u prvobitno stanje i prilikom vracanja volana na mesto ne namesti spiralu kako treba nego ga samo nabudzi i napravi veliku stetu. Problemi su krckanje volana dok jednom ne pukne spirala skroz i upali se lampica stop i airbag i tad znas da moras pod hitno u servis. U ovlascenom servisu cena spirale sa ugradnjom iznosi oko 140e i to sve zavisi dali ti auto ima senzore za svetla ili ne i dali ima komande za muziku na volanu (tj.pored) jer se menja kompletan deo iza volana sa sve onim rucicama za brisace,svetla,komandama za muziku...... znaci moze i mnogo vise da te izdje zamena! Eto nadam se sam malo razjasnio