Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Parking senzori- Problemi, iskustva, saveti

Započeo krvopija, 22.11.2010. - 00:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nebojsa9

hehehe pa eto XD Karambol :D

Jel si pogledao osiguraČ za te sijalice? odnosno prekidače :OT:

krvopija

Osiguraci su svi ok.
Hheheheeh
ma polako cu ja to.....
hvala na pomoci a ako neko ima jos neki savet neka slobodno pise... hehehe :yeah:

live

Kao sto naslov kaze potrebna mi je pomoc oko majstora tj. saveta (ako nekoga znate) gde otici u B.G-u na ugradnju.
Pozdrav

nuk

sto ne uradis sam, nije apsolutno nikakva nauka

live

Nisam nesto vican , ustvari blage veze nemam niokocega sto se tice kola. Voleo bih ali me strah da nesto ne za*ebem
Verovatno je lako za nekoga ko zna(ili se ne boji) a ja mogu samo da gledam i da  :cancan:

NecromasteR

S necim se mora poceti, kad je majstorisanje u pitanju :D
Nemam pojma gde ih ugradjuju po Bgu, po netu sto sam trazio - uglavnom ljudi sami ugradjuju. Mada kapiram strah, ipak tu treba razdeviciti karoseriju automobila srafcigerima i busilicom. :nezna:
@RFS | @FB

Cherokee

Posalji poruku clanu error da li bi on hteo da ugradi, i za koje novce.  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

nuk

Citat: live poslato 10.03.2011. - 20:24
Nisam nesto vican , ustvari blage veze nemam niokocega sto se tice kola. Voleo bih ali me strah da nesto ne za*ebem
Verovatno je lako za nekoga ko zna(ili se ne boji) a ja mogu samo da gledam i da  :cancan:

imas na rkh forumu detaljno objasnjenje sa slikama, pogledaj i videces da mozes i sam :wavey:

vidak

Nikakva mudrost, ja sam na bivsi auto ugradio sam " k'o fabricki'', za 1,5 sat.
Od alata treba samo busilica a u kompletu se dobije originalan ''borer''. Jedino sto treba osmisliti je put kojim uvesti kablove od senzora do centralne jedinice jer kada busis branik mozes iza ''udariti'' u neku prepreku koja ce ti onemoguciti da provuces kabl.
Centralna jedinica se veze na kabl za rikverc svetlo, na nju idu kablovi iz senzora (4 komada) i iz nje izlazi kabl prema displeju. Pre ugradnje sve razvuces, rasplaniras gde staviti centralnu jedinicu, kuda provesti kablove da se prikriju lajsnama i sl.

goran011

Da li bi pravili problem oko garancije da ih sam ugradim.

Exception®

ΕΛΛΑΣ

ChaD

Moze li zvuk parking senzora da se pojaca na Laguni II? Dosta je tih,pa me interesuje moze ima li mogucnosti da se to pojaca?

Byk

mire

Stvarno ne mogu da shvatim da tema ima ukupno jednu i po stranu i ponavlja se pitanje koje je postavljeno i odgovoreno u prva dva posta...  :banghead:

chaslav

smeju li da se farbaju parking senzori da budu u boji auta ???? :nezna: :nezna: :nezna: :nezna: :nezna: :nezna: