Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Parking senzori- Problemi, iskustva, saveti

Započeo krvopija, 22.11.2010. - 00:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

frenchkey

bulidza

Na kapturu imam zadnje parking senzore, da li je moguce ugraditi i prednje i da se pritom koristi prikaz na multimediji kao i za zadnje?

djiuliju

Jel postoji fabricki sa prednjim senzorima i prikazom na multimediji? Ako da, verovatno je moguce, ako ne, tesko

Stefan Pavlović

Jel zna neko gde se ima kupiti taj zvučnik parking senzora? NS i okolina

Stefan Pavlović

stefanboz10

Da li je na megan 3 moguce ugraditi prednje parking senzore? Dajte neku preporuku i koja bi cena bila?

pedjak

Možeš na svaki auto ugraditi parking senzore.

TapaT

SasaLaguna95

Skinuo sam Pdc modul sa L3h3 2014god
Po kataloskom broju ovo je modul za prednje i zadnje senzore,ja imam samo zadnje
Hoce li ovo raditi i hocu li imati prikaz na bordu za parking senzore kao na ph2 ili treba i sat od restajling lagune

My car = My rules !

bingo

Scenic 2 parking senzori na max preko clipa, promenio na 1000hz i dalje tiho. Ima li mu nade posto deluje kao da je na 50% ako je upaljen radio misaona imenica cuti zvuk senzora

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

reemark78

Ja sam zbog toga izvadio zvučnik iz gepeka, produžio žice i stavio ga u pretinac za stvari ispod volana sa leve strane. Tu se čuo jako dobro..

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

wcyber

nez, moji retrovizori se nista ne cuju, a odlicno rade  :pije: :rotfl:

frenchkey

Citat: reemark78 poslato 17.02.2024. - 08:19
Ja sam zbog toga izvadio zvučnik iz gepeka, produžio žice i stavio ga u pretinac za stvari ispod volana sa leve strane. Tu se čuo jako dobro..

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

scenic 2, kineski senzori sa displayem, čuju se prejako, u rupicu sam čačkalicom ugurao komadić spužve, probi mi mozak :D

bingo

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

Dimitrije91

Pozdrav, kupio sam pre mesec dana Renault Captur 1.5dci 2018. godiste.
Imam originalne parking senzore sa grafickim prikazom nazad. Moje pitanje je da li je moguce ugraditi originalne takodje sa grafickim prikazom napred? Hvala!
Renault Captur

Darmarko

Evo i ja za parking senzore da nešto pitam. Imam i prednje i zadnje parking senzore. Zadnji su originalni i imaju grafički prikaz, prednji nisu originalni, ugrađeni su naknadno, nema grafičkog prikaza. Uključuju se i isključuju na ono dugmence. Kada se ubaci u rikverc automatski se uključe i prednji i pište, pa me to nervira, ne znam da li je to tako normalno, mada ima smisla, da se ne "opiči" nešto prednjim delom. Nisam do sada imao parking senzore. Naravno ne znam ni može li se naknadno ugrađeni povezati da ima grafičlki prikaz i prednjih.