0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ma nista...ugradicu ove za 200 eura i amin pa kad budu trebale maglenke,imacu, zajedno sa zadnjom-crvenom svetiljkom ko ga shisha. ako nista,makar za lepsi izgled nek mi stoje
haha,naravno...kupim i RS..nego,zaista gledam peugeot 206 (ajde da ga ne reklamiram ali...) i da li je neko ikad primetio kad nema maglenke ili kad ima?!.....znaci napravili su auto da ako nema,uopste ne smeta ni malo,cak je isti po lepotievo primera kad imai kad nemaa gle ovo na renualt-u :|i kad nema :|ili glupost
Pa i kad su fabricki ugradjene maglenke moraju da se upale i zadnje, u stvari na prekidacu(meni je to sa leve strane gde se pale i svetla, samo drugi prsten) prva polozaj su ti samo `crvenije` pozicije a onda na drugom se i maglenke pale, tako da ne mozes da palis prednje bez zadnjih, ali obrnuto moze. Bar je tako na mom meganu I ph 2 iz `99
maglenke se kod mene pale na ''palici'' za migavce - prvi stepen palis prednje, drugi stepes palis i zadnje....
Kod mene se odvojeno pale... kada prsten okrenem ka gore pale se maglenke i prsten dolazi sam o5 u sredinu, a kada prsten okrenem na dole pale se zadnje i opet se vraca u sredinu. Tako se i gasi...
Kod mene se odvojeno pale... kada prsten okrenem ka gore pale se maglenke i prsten dolazi sam o5 u sredinu, a kada prsten okrenem na dole pale se zadnje i opet se vraca u sredinu. Tako se i gasi...Inace ne bih uzimao auto bez maglenki... a jok jok... bogme meni su barem 6x zatrebale na magistrali i auto put sa sva 4 zmigavca upljena... a da ne pricam za burazera i caleta.