0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Cek bre ljudi....pa zar maglemke toliko pomazu po magli?Na nekim ranijim automobilima sam imao fabricke maglenke ali nisu mi bas nesto ekstra pomagale
Stavi xenone!
Kod mene na obadva auta su maglenke i fakticki imaju funkciju pomocnih svjetala, popune prazninu do mjesta padanja snopa kratkih svjetala+sto jos rasire pa je sve pregledno.
Dal bi sta znacile ove maglenke sto imaju da se kupe po buvljacima i pijacama kojekakvim(da stavim na belog clia)
Na bmw iz 88 nisu bila od pomoci i na jos par starijih auta... Dal bi sta znacile ove maglenke sto imaju da se kupe po buvljacima i pijacama kojekakvim(da stavim na belog clia)
upali maglenke, pa neka ti neko pokrije jednu, pa ces videti ne znam, mislis bas na maglenke, kao odvojen far ili na maglenke u sklopu fara - postoje farovi npr za clio 3 sa svetlima koje prate krivinu, tj. dodatna sijalica koja se pali kada skreces na tu stranu...ako su kao odvojeni far...mislim da je tesko izvodljivo da se uradi preko migavaca, a i ne dajes uvek migavac kada skreces meni to nije nesto zanimljivo, posebno sto imam xenone u maglenkama, pa ne bih da ih mucim tako
I da uspeš, na Megiju verovatno neće pomoći jer je drugačije "ogledalo" maglenke. Na novijim vozilima pretpostavljam da je ono tako usmereno da osvetljava krivinu PS: A i koji će ti to, svetleo bi kao Draginje u 3.37 h Naročito kad npr. uparkiravaš auto u dvorište u rikverc