Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
O

Maglenke

Započeo OTAC, 24.06.2008. - 01:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SlObOdNi

Moze mala pomoc?
neko ko ima megana keca, zanima me 2.0 IDE coach... mada bi trebalo da su svi isti :)

koje sijalice idu u maglenke? h1?

Milan.S.90

da aktiviram temu....zanima me kod ove naknatne ugradnje maglenki koliko posla ima tj sta je sve potrebno vezao bih na prekidac gde je i zadnja maglenka trebaju mi one plastike za branik sa otvrorom za maglenku same maglenke sijalice za njih i sta jos? da li je ta plastika sa otvorom nosac maglenke ili je to nesto drugo?

SlObOdNi

moraces da stavis i relej, neces moci samo kablove da razvuces :ne:

treba ti kablaza, i h11 dzek za sijalicu na kraju (mislim da je i na meganu h11 :nezna: )

Sto se nosaca tice, ne znam kako je na meganu odradjeno, na cliu ne postoji nosac

Miloš

Mislim da i na megiju ne postoji nosač. Ja sam kupio ''nosače (plastiku)'' i maglenke ali nikako da stignem da ih ubacim.. isto bih vezao na zadnji prekidač.

Milan.S.90

gde si uzeo maglenke i po kojoj ceni

Miloš

imaš kod Željka iz Knjaževca, mislim da me komplet maglenke + plastika izašao 70 evra. On je registrovan ovde na forumu a broj je 065/5555-358.

Milan.S.90

sa cega pasu jos maglenke na megana? sa logana clia ili nesto trece?

SlObOdNi

sa klia :ne:

klio i laguna bi trebali da imaju iste, megane razlicite :nezna:
mozda scenic? :nezna:

IsNoGood

CLioIII i MeganeII imaju iste maglenke koliko se secam, mozda i KangooI
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Stragi21

Sa vecine novijih modela odgovara tako isto moze i sa nisan vozila

Milan.S.90

cini mi se da pasu i sa scenica malo pre sam gledao

sagittarius82

ako uzmes sve idi kod vlajka svrati pa neka ti decko objasni sta i kako :))) danas je vezivao na q7 svasta nesto brate jos mu lik trazio xenon sijalicu umesto dnevnog svetla..ubice ga neko :D

Milan.S.90

Citat: sagittarius82 poslato 06.12.2010. - 23:28
ako uzmes sve idi kod vlajka svrati pa neka ti decko objasni sta i kako :))) danas je vezivao na q7 svasta nesto brate jos mu lik trazio xenon sijalicu umesto dnevnog svetla..ubice ga neko :D

imam ja mnogo posla za vlajka samo da  uberem kes negde....od maglenki do onih satova za turbinu voltazu i ostalo....

Miloš

Ko je taj Vlajko i kako se kreću cene za posao ugradnje maglenki sa kablovima itd?
Milane jesi našao negde onaj sat za temperaturu ulja a da valja?

Milan.S.90

Citat: Miloš poslato 07.12.2010. - 10:28
Ko je taj Vlajko i kako se kreću cene za posao ugradnje maglenki sa kablovima itd?
Milane jesi našao negde onaj sat za temperaturu ulja a da valja?

mislio sam da uzmem sa otpada od nekog audija...

evo ti vladin broj pa zovni i pitaj sta i kako registrovan je na forumu kao error 0603444141