Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
O

Maglenke

Započeo OTAC, 24.06.2008. - 01:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

misogt

:999:
Pozdrav kupio sam Megi 3 2010 g.p
Sve radi perfektno osim svjetala za maglu, upalim na prekidaču svijetli na instrument tabli ali one vani ništa...šta raditi...
Radi se o modelu 1.4 tce karavan
Prije njega sam imao Megane 2 1.6. 16 v na plin

:)

Mrki

Proveriti osigurače pa ako su ok, sijalice, ako ni to ne da rezultata, kod autoelektričara  :ziveli:

misogt

Gdje se nalazi osigurac za maglenke.... u kabini ili pod haubom
:)

kuzma21

Zdravo svima
Vozim scenic 2011g i imam problem sa zadnjim maglenkom, promenio sam sijalicu, isprskao kontakt sprejom ipak ne radi. Prednji kad uklucim na raketi  pokazuje se saltabli , zadnji nema nista.

wcyber

proverio si osigurac?

kuzma21

neznam tacno koij osigurac je za maglenke

wcyber

ne znam kako je na trojci, na dvojci su ispod haube skroz desno.. kad se skine poklopac ima sema osiguraca s unutrasnje strane

kuzma21

i na trojki ima desno ispod haube
videcu sutra pa javim
hvala

mire

Nisam siguran da osigurač ima veze sa indikatorom na tabli.

Goxxy

Možda je jednostavno raskačena maglenka na džeku. Ili da na samoj sijalici ne daje kontakt priključak, pogotovo ako je oksidirao (često se dešava na svetlu tablice).

djiuliju

Ali i da je raskaceno, trebalo bi da na tabli pokaze indikaciju  :hmm:

wcyber

ima varijanta i preko dijagnsotike da se proba da li mogu da se upale maglenke... ja sam eksperimentisao sa mojim dugim svetlima i prednjim maglenkama.. dijagnostika ume da ih upali :)

frenchkey

Dali znas kako se pali zadnja maglenka? Možda glupo zvuči, ali...

djiuliju

Da nemas mozda instalaciju za kuku?

Imao sam skoro modusa sa instalacijom za nosac za bicikle koji ide na gepek vrata, sve je bilo povezano fabricki dzek na dzek, nista seceno i budzeno, ali dok nisam otkacio instalaciju za nosac, maglenka nije htela da proradi, jer je verovatno predvidjeno da u tom slucaju radi maglenka na samom nosacu a ne i na autu  :nezna:

kuzma21

Citat: frenchkey poslato 16.11.2021. - 14:21
Dali znas kako se pali zadnja maglenka? Možda glupo zvuči, ali...

valjda tamo gde se pale prednje maglarke  samo u obratnom smeru