Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
O

Maglenke

Započeo OTAC, 24.06.2008. - 01:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alexsasa

Zar nece onda izgledati kao da ti stalno rade stopaljke? Meni je skroz logicno da zadnja maglenka bude samo leva.

Sent from my iPhone using Tapatalk

markofpi

Nece jer ima mnogo modela koji imaju obe zadnje maglenke i to ne u branicima vec u samim zadnjim stop lampama, a tu tek izgleda kao da rade stop svetla.
A po magli je bitno da svetlis sto vise, makar neko pomislio i da su stop svetla.

wcyber

tako je, po gustoj magli je totalno nebitno da ce se neko zabuniti da li kocis ili ne ...

na scenicu 2 sam imao obe zadnje maglenke i koristio sam ih kad mi se neko naguzi previse blizu .. radilo je upravo tako, misle da kocim pa uspore i udalje se..  a i dosta bljeste nocu ta svetla, ako nije malga ;)

alexsasa

Fabricki si imao 2 zadnje maglenke na s2?

markofpi

S2 ima dve, S3 jednu.

wcyber

i rikverc i maglenke, tako je dosao iz holandije..  u nekim drugim drzavama nisu bile vezane obe sijalice, ali su bile u svetlima

alexsasa

Bas cu da pogledam kako je kod mene na meganu i cliu, mislim da ide samo jedna.

Goxxy

Na Meganu 2 sam radio i povezao i desnu maglenku sa levom, tako da ne vidim zašto bi bio bilo kakav problem da rade obe...

wcyber

na scenicu 3 su maglenke i rikverc svetla dole u braniku, jasno odvojene.. tu nema zabune

Darmarko

Ja koliko sam gledao rade mi maglenke obe na Meganu, za rikverc svetlo nisam siguran, a kod Scenica "2 su mi radile obe zadnje maglenke i rikverc svetla.

nightborder