Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

wcyber

Citat: smule poslato 12.04.2012. - 09:53
Imate na sajtu Autoandric iz Sapca  , pravi patosnice za 1500 ( tanji tepih )  i 2000 (deblji tepih) sa renaultovim znakom u uglu i solidno izgledaju ...

LOL covek pobedio :D

Dogac

Je li ko čuo za ove? http://www.autostyle.co.rs/auto%20patosnice.html

Ove De Lux patosnice su 4000 din a deluju mi baš kvalitetno...mada ni ove Carrera nisu loše.
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Goxxy

Citat: Dogac poslato 12.04.2012. - 22:02
Je li ko čuo za ove? http://www.autostyle.co.rs/auto%20patosnice.html

Ove De Lux patosnice su 4000 din a deluju mi baš kvalitetno...mada ni ove Carrera nisu loše.
Čuj, jel neko čuo... :) Imam u kolima njihove patosnice. O Monza ne razmišljaj, slabe su i tanke, Carrera su još i solidne (ali su se kod mene posle zime i prošlog leta vozačko malo ofucalo. Verovatno su De Luxe najkvalitetnije, na to bih ciljao da sam na tvom mestu.

Ako nemaš zakačaljke na Megane-u, traži da ti to odmah instaliraju na patosnice i daju da zašrafiš držač u pod.

Dogac

Eto info iz prve ruke  :yeah:

Imam zakačaljke. A koje ti imaš? De Lux?
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Panta011

Valjda Carreru  :nezna:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Dogac

:doh: :tup:

Lepo piše  :yeah:

Ja bih zimi vraćao ove gumene  :yes:

Exception®

Ja cele godine vozim sa gumenim, original :renault: Platio ih svojevremeno cca 40 € u ovlašćenom. Najjednostavnije su mi za održavanje tako da o "tepihu" ni ne razmišljam :too:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Pa i ja, ali veruj mi da ovi tepisi mnogo lepo izgledaju i daju "skuplji" izgled autu.

Goxxy

Citat: Dogac poslato 12.04.2012. - 23:17
Pa i ja, ali veruj mi da ovi tepisi mnogo lepo izgledaju i daju "skuplji" izgled autu.
Pazari De Luxe i ne brini, potrajaće dugo, nećeš zažaliti. Ako mi se ofuca Carrera ove godine, dogodine kupujem De Luxe. Inače, tražio sam da mi izvezu Renault logo, ali nisu hteli - jer im RNS ne dozvoljava to da radi. Rekoh im šta se pro*eravaju, kao da će neko da zna, ali opet - nisu hteli. Za kaznu nisam kupio sedište za Stefana od njih  :fucka:

Tražio sam ja svojeveremno valjane gumene, ali nisam našao kako treba. A ove Lampa koje prodaju mi i nisu nešto... Volim kombinaciju guma+malo deblji tepih, umesto kompletne gume.

Piros

:hmm: Pa ja koliko sam skontao ove de luxe patosnice uopste nisu jeftine.  :nezna: sto ne uzmes originalne, kada je bukvalno ista nijansa kao unutrasnjost kola, a i odlicno su skrojene.

Exception®

Ove originalne gumene što imam su vrlo tanke i jako lepo naležu (nisu one debele zimske od po 15 kg/kom :rotfl:) Dobar su kompromis za all season upotrebu :bigl:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Citat: Piros poslato 12.04.2012. - 23:39
:hmm: Pa ja koliko sam skontao ove de luxe patosnice uopste nisu jeftine.  :nezna: sto ne uzmes originalne, kada je bukvalno ista nijansa kao unutrasnjost kola, a i odlicno su skrojene.

Te originalne idu od 3200 pa sam pomislio da su ove od 4000 bolje od originalnih. U svakom slučaju moram otići do reno servisa da vidim šta nude.

Laguna22D

Samo ih podseti da nisu umeli da ti rese ono sa auspuhom, kroz pricu.. Dobices ih gratis  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

Tihi

Evo kako se uklapa fabrička patosnica  :fucka:

Ultrena

Gde mogu da nadjem kvalitetne gumene patosnice za lagunu 2?
Vidjao sam na raznim mestima neke gumenjake koje su ukrojene, ali kvalitet katastrofa :help:
Posto su original?  :hmm: