Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

methane

Za Lagunu ne znam cene originala, ali računaj 40 -100€ zavisi od modela. Neko mi je hvalio patosnice neke firme iz Šida (sajt je valja www.patosnice.rs), dobra guma i ne smrdi, rade i platnene. Međutim cene gumenih su bile tek malo manje od originalnih. Najbolje okreni najbližeg koncesionara pa pitaj pošto su originane, pa onda vidi da li ti se isplati.
KUD Idijoti - tud' i ja

EspaceF1

Ja imam fabricke patosnice za Lagunu kupljene u Renou na njima bas pise Laguna ,a za Espacea planiram da kupim kad prodam ove iz lagune :) :p
[/img][/url]

tatamata7

Da li neko ima iskustva sa ovima, deluju mi malo robusno? U Tempu sa popustom izadju 20 e

http://www.tyreplus.rs/Patosnice-Michelin-903_31740

Stefan_

Ja sam te patosnice imao u Puntu, odlichne su. Premeri ih samo, ako ti lepo staju u auto, slobodno ih kupi.
Edit: kad kazhem ako ti staju u auto, mislio sam pozadi.

wcyber

Ja sam kupio te Michelin patosnice.. Mogu se skalpelom seci po meri da ti stanu gde treba, ekstra su

Za mog scenica sam sekao samo vozacki.. sve ostale sam ubacio max velicine koliki su .. ovi nazad su mi cak i mali :D sta da radim, velik auto ..   :lopta:

tatamata7

http://www.tyreplus.rs/Patosnice-31737-281

I ove Premium 950 izgledaju dobro, idem ovih dana da pogledam uzivo pa javljam sta ide pod noge  :write:

mire

I ja imam 903, odlične su. Najjeftinije su u tempu, ako ih ima.

wcyber

Ove Michelin su prilicno zilave, savitljive i sto je najvaznije, jedva se osecaju u kolima.. vec posle manje od mesec dana nista... Primetio sam da druge patosnice prilicno jako smrde..

zoki_ns

Da li je neko u skorije  vreme kupovao tipske patosnice za megana? Da li je skupo 5 000 din za original gumene patosnice za mog megana. Narucio sam danas da mi donesu tipske gumene i tepih patosnice da pogledam. Gumene su 5 000 din, a tepih 3400 din.
Nesto mi puno tih 5 000 za gumene. Razmisljam da uzmem neke univerzalne gumene za 1500 din kod njih isto, a tepih uzmem ove tipske od 3400. . .

wcyber

Ja sam ove michelin platio oko 2200 din i ekstra su.. mnogo su bolje od tih za 1500 din

zoki_ns

Nisam jos video koje su to za 1500, mozda su isto Michelin. Inace radnja je dosta povoljna, vec je pominjana u postovima iznad, nalazi se u Bulevaru Kneza Milosa na Novom Naslju, bukvalno mi je u komsiluku. Video sam juce na brzinu da su im valeo brisaci 450 din komad

wcyber

Pa, dobro, ja sam poredio ono sto je bilo u tempu za manje para .. kvalitet gume je osetno losiji i smrdljiviji

mawerik013

Meni drug prodaje Mishelinove gumene patosnice 903,ne znam dal da ih uzmem za Lagunu,1500 dinara nove  :hmm:

wcyber

Kupi, ekstra su .. inaec su preko 2000 din.. boljih nema :D

Cherokee

U Tempu bile oko 1700 dinara, valjda neka akcija bila. Moje su kombinacija gume i platna, i nemam nikakve zamerke na njih.
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.