Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bokyy

U principu sve vise se rade stvari radi estetike, da izgleda kao automobil za stazu, mnogo stvari nema nikakvu primenu na ulici.

cika mili

Što se patosnica tiče, ja sam ubrzo nakon kupovine auta kupio originalne gumene u ovlašćenom i nisam se pokajao. Kiša, snijeg, blato, go*anca, opereš o čas posla. Što narod kaže "peri-deri".

jajajaja

koliko su bile? Ja sam uzeo neke kadice za 3900 u car line i odlicne su.

cika mili

Čini mi se od 4500-5000 rsd 2011. godine. Vozačka se "kači" na pod, nema klizanja.

Mrki

Svojevremeno bio u dilemi koje, orginal, spider ili 3d patosnice i uzeo ove Novline, iskreno, dobre su, deluju da su gumene, nije bilo neprijatnog mirisa, samo mi se vozaceva non stop seta,nisu im na pravom mestu one rupe kao na podu, pa se ne mogu ucvrstiti, sad, gotovo je, al bih da ponovo biram uzeo fabricke kadice.  :yes:

frenchkey

Nabavio plasticni vijak sa grubim spirala navojem zavio samo 1 na svakoj strani ne mrdaju nikud

Ajfon 10 via Tapatalk

wcyber

Meni se Michelin patosnice pomere u neki polozaj i ne mrdaju odatle .. Bez ikakvog fiksiranja .. imaju gomilu nekih gumenih siljaka sa donje strane

aboki85

Citat: ljuba.b poslato 06.10.2014. - 10:35
Pre neki dan kupio sam u ovlašćenom servisu, orginalne gumene. Za senika je teško naći nešto drugo da odgovara, i bile su na nekom popustu 4600. Na drugim mestima gumene tipske za senika su po 5500.
Set je od tri patosnice, za zadnja sedišta je izjedna, ima predvidjeno da se izseče za fioke u podu ali fabricki nije prosečeno.

Kvalitet izgleda dobar.

Jel moze informacija u kom ovlascenom servisu? 4 godine kasnije meni traze 11250din  :fiju:

Akiris

Ja uzeh tipske u ovlascenom servisu za megana 3, bile su nesto 4400 dinara. vozacka ima dve rupe klik i ne mrde, stvarno su odlicne, lako se peru, nema dalje.

Nosorog

Ja imam original Megane 3 patosnice (ne gumene) od kad sam kupio auto i odlicne su. Nisu mrdnule :)

Takodje imaju 2 'klika' ispod vozaceve pozicije sto je vrlo prakticno. Svaka preporuka za njih.

markofpi

Da li uzeti ove:
http://www.beoguma.com/proizvod/gumene-patosnice-renault-scenic-iii-2009-i-novije/
ili
http://www.spiderauto.co.rs/?menu=pregledartikle&kat=1737&idartikla=4544
Ili mozda kupiti u servisu originalne mada ih nikada nisam video kako izgledaju?
Zelim da mi sve bude pokriveno, cak i onaj deo za odmaranje noge pored kvacila.
Svaki predlog i savet dobrodosao.

Ivan-Bgd

Taj deo za odmaranje tesko da ijedna pokriva, ali najjeftinije su u ,, siluxu,,. Original za fluensa 2014-o su 5 soma.

markofpi

Ivan-Bgd

Odlicne, a i cena je pristojna. Uzimaj odmah. Provericu da li ima za moju lagunu...

zokce

Ja imam ovakve kadice, univerzalne, uzeo ih jos poodavno, kad sam preuzimao Aleko u Progresu. Ovo je za vreme sa kisom, snegom i ledom.