Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Za te pare kupiš Renultove original. Ja moje gumene hajčim već tri godine i i dalje su k'o nove. Inače, i one imaju "iglice" sa donje strane, nema šanse da mrdnu :wink:

ΕΛΛΑΣ

error

http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index.php?dispatch=products.view&product_id=42022
ja sam uzeo ovakve slične
pola platno pola guma. ustvari... to što je guma je više kao plastika koliko je jako

chare

Te patosnice pola platno pola guma su estetski ok, ali se taj platneni deo brzo pohaba, pa hoce noga da kaci.
Gumene patosnice su OK, pogotovu one sa iglicama sa donje strane, ali napominjem da ih ima raznih proizvodjaca i porekla, pa Vas upozoravam da postoje i estetski extra, ali su napravljene od preradjene  gume koja smrdi i taj smrad ne moze da iscezne.

sagittarius82

Citat: Exception poslato 22.12.2010. - 22:23

Za te pare kupiš Renultove original. Ja moje gumene hajčim već tri godine i i dalje su k'o nove. Inače, i one imaju "iglice" sa donje strane, nema šanse da mrdnu :wink:

kako izgledaju te renaultove original a :)) daj neku sliku i cenu

Djemba

Imam ja neki Megane prospekt u kom ima i original patosnica...
Sad cu da postavim

Trece su gumene...
Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

damal

Citat: sagittarius82 poslato 24.12.2010. - 15:00
kako izgledaju te renaultove original a :)) daj neku sliku i cenu

Pa odeš na sajt www.renault.rs izabereš model auta koji želiš i njegovu dodatnu opremu.....
Cene su, ako se lepo sećam, oko 40 Eur...

Exception®

Moje su ovakve a platio sam ih pre tri godine cca 30 €

ΕΛΛΑΣ

sagittarius82

ja imam lagunine ali me nervira sto begaju gore 

damal

Pa neko je napisao rešenje: uzmeš dvostranu čičak traku u farbarama ili supermarketima (TESA) zalepiš i nema da mrda...

sagittarius82

kako na ovom sajtu naci delove i te patosnice i tako razno razne djidja bidze od renoa ???sve je vezano za prodaju novih vozila nema delova itd

damal

Pa na tom sajtu i nemaš opremu i delove za stare modele. To sam ti rekao da vidiš kako izgledaju. A najbolje da pozoveš nekog koncesionara (HIT, SAVA...) pa pitaj za tvoj model da li je dobavljivo....

sagittarius82

Malivuk612

Imas firme tipa autostyle, auto beli i slicno koji se bave bas pravljenjem tipskih patosnica...
Ja narucio za Merc, uradjene po kroju originala, gumene, oko 3500... (org u servisu su 80 jura)

Ove Michelin mi se svidjaju samo na slici.. U autu stoje kao petlu si*e...

Woni23

Ne znam je li u dobrom dijelu foruma, ako nije izvinjavam se  :zubo:
Zanima me gdje se mogu kupiti original patosnice za Scenic i koliko se kreću cijene? Jel ima na gdje online naruciti?

edti: spojene teme

damal

Kod ovlašćenih Renault koncesionara koji imaju prodavnice delova i opreme. Poručiš iz Renault boutique kataloga ako nemaju na lageru.
Cena oko 40 Eur....