Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

markofpi

Ja sam u fazonu da i leti imam te gumene, prakticnije su.

Stonecold

Gumene su mi bezveze patosnice. Ja uzeo 3D patosnice za mog Megana 2 i smorio se samo tako. Uvek su prljave, teško se čiste, i stalno klize po podu. Tepih patosnice su zakon.
Ps. Ako neko hoće da kupi polovne gumene 3D patosnice za Megana 2 neka mi piše. Ja ih platio 5,500 dinara prodaću ih za 2,500. Nisu oštećene ni malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Penis bonus pax in domus!

zokce

Moguce da tu bas te bezveze, mene moje sluze bez greske vec vise od 20 godina. Niti klizaju, lako se peru.

djiuliju

Uzeh za klija neke ceske zubri patosnice https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Patosnice-presvlake-i-tapacirung/Patosnice-gumene-RENUALT-CLIO-2005-2011-67463852-oglas.htm?filter_id= 
Legle su lepo, skrojene su po meri, recimo da je na onim za nazad malo kraci onaj deo koji se zavlaci ispod prednjih sedista, kad se uporedi sa fabrickim tepih patosnicama, ali u principu ok su. Ali se osecaju malo, nije strasno ali ipak postoji karakteristican miris gume. Jesu jeftinije od Gledring patosnica mislim za 1300 dinara, ali rekao bih da su Gledring bas za toliko i bolje. A i mirisu mnogo lepse
Prvobitno sam hteo od istog prodavca neke poljske za istu cenu, ali nije bilo na stanju https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Oprema/Patosnice-presvlake-i-tapacirung/Patosnice-gumene-Renault-Clio-III-2005-2012-67196438-oglas.htm?filter_id=110419535

Igor. Reno

Zna li neko da li su iste patosnice u reno clio 3 i renou 3 grandtour 2008.god?Kupio bih polovne gumene ali je mnogo veca ponuda za obicne klio automobile.

Mrki

Kupio od ovog lika sa KP 060 0762479  kadica patosnice za Corsu D , deluju ko sa slika Spider auta, nemaju miris, kace se ko sa njihovih slika, neka poljska firma, za sad zadovoljni...

pravda91

Kupio sam neke na KP i nisam dobio uz njih, kaze prodavac ne daje proizvodjac. Jel zna neko gde uzeti fiksatore za patosnice? U podu imam, treba mi za patosnicu samo.

SekyRama

Da li neko mozda zna, da li odgovaraju patosnice sa fluenca na megane 3?

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

pravda91

Citat: SekyRama poslato 02.02.2021. - 17:07
Da li neko mozda zna, da li odgovaraju patosnice sa fluenca na megane 3?

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Proveri na ebay-u da li odgovaraju. Ja sam uzeo devojci za twinga tipske i nisu odgovarale, video sam na ebay-u fabricke platnene patosnice kako treba da izgledaju.

Inace da odgovorim sebi na pitanje.. AutoMika  :too:

v3

Je l' imao neko iskustva sa Gumaticovim patosnicama? Treba da odem tamo da vidim za kedere, a vidim da imaju i patosnice, pa bih da uzmem.

Ap0calypto

Uzeo sam patosnice tipske za zenin Peugeot 107. Nisu lose, no, tanje su od mojih tipskih za C4 picasso. Koje sam uzeo mozda jednu radnju pored njih. Stim da sam se sve dogovorio sa deckom preko KP, i dobio popust tamo.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

v3

Uzeo sam patosnice. Cine mi se ok i dobro pasu; koliko se vozi Clio izdrzace one dugo. Bitno da ne smrde.

Byk

Hteo bih da uzmem neke kvalitetne patosnice. Da li imate neke preporuke gde uzeti?

Goxxy

Gumene - Gledering samo, meni su bile najbolje. A ako ćeš platnene, imam da preporučim čoveka sa KP - kupio sam za Lagunu 1 patosnice, mogao sam da biram da li ću crne ili tamno sive, debele su i baš imaju dobro punjenje, bolje nego BILO KOJE patosnice koje sam kupio do sada. Osim toga, dobio sam na njima i čičak traku na OBE prednje patosnice, što je sjajno rešenje.

https://novi.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/patosnice-presvlake-i-tapacirung/tepih-patosnice-za-sve-tipove-vozila/oglas/28194089

Byk

Videh neke Andes patosnice koje imaju 400gr po metru kvadratnom što ih cini dosta debelim i gustim. Možda se odlučim za njih. Gledao sam i one u Spider-u ali one su oko 250gr (ali takođe izgledaju kvalitetno - na slikama).