Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila
»
Styling
»
Tema:
Patosnice
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
...
18
19
20
21
22
Idi dole
Autor
Tema: Patosnice (Pročitano 117453 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
markofpi
Megane
Trenutno vozim: Renault Scenic 3 ph2 1.6 dCi
Pol:
Renault Scenic 3 ph2 1.6 dCi
Starost: 40
Odg: Patosnice
«
Odgovor #315 poslato:
03.07.2024. - 09:39 »
Megane je stigao sa bas ovakvim patosnicama kao sa oglasa:
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/patosnice-presvlake-i-tapacirung/megane-3-4-clio-3-4-originalne-patosnice-gumene/oglas/104049510?filterId=4027285805
Verujem da su to njegove original i da su kupljene cim je auto preuzet u salonu.
Problem je sto je vozaceva vec naceta tamo gde peta desne noge naleze na istu i vec pukla na tom mestu. Drugi problem sto mi nedostaje jedna pozadi (nekome falila pa uzeo). A treci problem jeste sto su izuzetno grube i krute.
Gledao sam raznorazne patosnice, viddjao svasta 3D, 4,5D...sta god znacilo. U sustini mi je najbitnija ona kod vozacevih nogu. Zelim da bude produzena kao suvozaceva, odnosno da dopire cak i iza noznih komandi jer iz licnog iskustva tu se itekako skuplja otpada sa obudje, a zimi naslage od snega. Takodje, bilo bi pozeljno da ima i deo za odmor leve noge i da su mekane u smislu da ih lako vadim iz auta, a da pritom ne prospem pola sadrzaja po tapacirungu dok ih ne izvadim.
I tako naidjoh na ove:
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/patosnice-presvlake-i-tapacirung/patosnice-3d-renault-megane-4/oglas/92749274?filterId=4027285805
Cena je negde izmedju, ni povoljna, ni najskuplja.
Sačuvana
webad
Clio
Trenutno vozim: Renault Talisman 2.0dci 160hp Business+
Pol:
Starost: 35
«
Odgovor #316 poslato:
03.07.2024. - 10:00 »
ja gledam kada mi bude usput da svratim do spiderauto da vidim kakve imaju za mog jer jedno je slika a drugo kada se to vidi (premeri)
evo sta nadjoh za megana i deluje kao po opisu (ako mislis na gumene):
https://autooprema.co.rs/Patosnice-gumene-kadice-originalne/kategorija/10/?filter=1582
Sačuvana
Darmarko
Captur
Trenutno vozim: Renault Megane IV Grandcoupe
Pol:
«
Odgovor #317 poslato:
03.07.2024. - 10:07 »
Moje su kao na fotografiji br 2, ali nemam pozadi, samo prednje
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/patosnice-presvlake-i-tapacirung/megane-3-4-clio-3-4-originalne-patosnice-gumene/oglas/104049510?filterId=4027285805
Sačuvana
markofpi
Megane
Trenutno vozim: Renault Scenic 3 ph2 1.6 dCi
Pol:
Renault Scenic 3 ph2 1.6 dCi
«
Odgovor #318 poslato:
03.07.2024. - 10:16 »
U principu ja samo gumene i leti i zimi. Daleko mi taj Spider, uvek u deficitu sa vremenom, a vecina radi do 17h.
Sačuvana
webad
Clio
Trenutno vozim: Renault Talisman 2.0dci 160hp Business+
Pol:
Starost: 35
«
Odgovor #319 poslato:
03.07.2024. - 11:36 »
isto samo gumene jer se lakse speru/istresu bilo zimi posle snega bilo sada leti posle ovakvih redovnih stogodisnjih kisa. a spider sam za sada nasao kao jedini/najblizi (iako i meni daleko pa nikako da odem) gde navodno imaju tipske patosnice
da ne odem mnogo offtopic, nijedan ovaj link sa kupujemprodajem ne mogu da vidim jer svaki trazi login (sto necu). to im nesto novo..
Sačuvana
Štampaj
Stranice:
1
...
18
19
20
21
22
Idi gore
« prethodna tema