Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan.S.90

ne znam da li za te pare mozes da nadjes....tempo metro rodic...

nesone

Citat: akaboka poslato 09.02.2011. - 16:12
I ja imam ove patosnice,izgledaju kao da su nove,jedino sto beze gore  :zloca:
Ja kada sam kupovao auto u Mastergroupu, ove iste su naplatili 50 e, 2006 god.
Inace isto" beze", ali nisu izgubile na kvalitetu nista za ovih 5 godina.

akaboka

Steta sto nema na patosu ono cudo,da ih samo prikacis,da ne beze :)
Ali su stvarno ok.
:wavey:

Exception®

Meni nije jasno šta vi radite nogama dok vozite :rotfl: Meni te patosnice nikada nisu "pobegle" :nezna:
ΕΛΛΑΣ

Panta011

Citat: kizzo poslato 06.10.2011. - 08:40
Da li neko zna gde imaju da se kupe one Michelinove gumene patosnice koje su skoro bile na akciji u Idei i Metrou? Naravno, zanimaju me samo ako su do 2.000 RSD
HVALA

Evo malo pre videh u Tempu Mishelin gumene patosnice, 2199.00 din. Vikend akcija -10% i taman ti se uklapa u budzet :kez: :kez:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

kizzo

Hvala za oštro oko. Idem odmah sutra u 6h

nebojsava

Šta mislite da li će ove patosnice biti u ponudi i u Tempu u Kraljevu za ovaj vikend ???

Milan.S.90

Citat: nebojsava poslato 07.10.2011. - 20:21
Šta mislite da li će ove patosnice biti u ponudi i u Tempu u Kraljevu za ovaj vikend ???

trebalo bi da ima u svakom tempu stalno jer njih u tempo dostavlja autotec ili gp autoshop kako se gde vode ista firma u svakom slucaju :p

methane

Citat: akaboka poslato 07.10.2011. - 13:35
Steta sto nema na patosu ono cudo,da ih samo prikacis,da ne beze :)
Ali su stvarno ok.

Sad opet gledam sliku, kod mene ove patosnice imaju one dve kopče, zato i ne beže.
KUD Idijoti - tud' i ja

kizzo

Patosnice Michelin kupljene u Tempu za 1.800 RSD

MarkoWeb

Kakve su te iz tempa? Imaš neku sliku trebam i ja da uzmem, ove platnene sadašnje neće biti dobre za sneg i kišu...
Besplatna online servisna dokumentacija!

Radi Eventualno Nakon Opravke!

Auto!

Milan.S.90

ukucaj na guglu iskocice ti slika ima vise modela imas gumene i gumeno platnene...sto se tice boja tamno sive  i crne

akaboka

:wavey: