Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Patosnice

Započeo SlObOdNi, 22.12.2010. - 00:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

methane

Da, Clio 3 Ph2. Što zar Ph1 nema kopče?
KUD Idijoti - tud' i ja

IsNoGood

Nema.
Ja sam i za Clio i Scenic kupio platnene patosnice,Renault Boutique. Vozaceva ima cicak tako da nigde ne mrda, a savrseneo prati linije poda oko pedala. Na Scenicu i zadnje patosnice imaju cicak, i odvojene delove za podne pregrade  :too:
Imam i gumene ali ih ne stavljam ni zimi, nekako vise volim platnene, daju neki osecaj "topline"...  :zubo:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Vookela

Video danas u Gumatic - u gumene patosnice za Scenic I sa odmoristem za levu nogu, neke nemacke Gummitex ili sl. Kostaju 3500 din, malo jaka cena ali izgledaju mocno, bas su teske i imaju debeo profil sa visokim obodom. U odnosu na ove za 2000 din vrede. Imaju na sebi ugravirano da su za Senik I od 96- . Mislim da imaju i rupice za pricvrscivanje za pod ali nisam siguran.

akaboka

Ove patosnice su mi super,ali nisam videla za Renoa.Cak mirisu na vanilu :)
Super su sto imaju da se zakace za patos,da se ne pomeraju,ali dzaba kada ja tu mogucnost nemam.Ovi iz Renoa su stipsare  :spit:

http://www.gumatic.com/img/proizvodi/proizvod_20_8.jpg
:wavey:

H@CKler

E bas te sam ja kupio letos od neke firme iz NS za Megana. Proizvodjac je Gledring Slovenija. Neki covek ih uvozi i prodaje ovim auto salonima, a oni nama posle prodaju skuplje :) Ja sam moje platio 3200 kod njega (+ kurirska sluzba), a te su u Reno salonima bile 4800. Ne znam koja je firma u pitanju, imam br. tel.: 063501809. Inace, devojka ima identicne u Cliu, (ph 2, ali nema te kopce) koje je dobila sa autom od Mastera. Sa donje strane, guma ima kao neke iglice, ne pomeraju se, t.j. ne znacajno. Vratim ih ja s vremena na vreme, ali nista strasno (tipa jednom mesecno). Ja sam stvarno zadovoljan.

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

akaboka

Evo sada vidim na sajtu,da imaju za Clia III.Jos uvek imam originalne i dobre su,ali mi se cak ove "mirisljave" vise dopadaju,mekse su
:wavey:

IsNoGood

Ja i na CLiu i na Scenic-u imam originalne platnene patosnice. Malo je reci da sam prezadovoljan kvalitetom i trajnoscu, kao i sto vozacev ne mrda (mada je mama zeznula malo taj)  :ok:.

Vookela

Citat: Cherokee poslato 14.01.2012. - 23:05
^^

To je ova firma: http://www.intermobil.co.rs/ :)

Bravo matori, te u Gumatic-u su Petex takodje. Bas cu zvati da vidim koliko je kod njih cena.

methane

Citat: IsNoGood poslato 15.01.2012. - 00:17
Ja i na CLiu i na Scenic-u imam originalne platnene patosnice. Malo je reci da sam prezadovoljan kvalitetom i trajnoscu, kao i sto vozacev ne mrda (mada je mama zeznula malo taj)  :ok:.

Ako su i pitanju one od velura gumirane odozdo (Relief ili tako nekako), obzirom koliko koštaju i mora da budu kvalitatne i da traju.  ;)
KUD Idijoti - tud' i ja

IsNoGood

A tek sto stvaraju "toplu" atmosferu  :o:
Jesu prakticnije gumene, ali vise volim tepih pod nogama  :kez:

H@CKler

Citat: Cherokee poslato 14.01.2012. - 23:05
^^

To je ova firma: http://www.intermobil.co.rs/ :)
Tako je. Znam da sam je tada bio nasao no Google po broju telefona, ali sada nisam mogao da se setim koja je. Ovakav sajt se ne zaboravlja  :rotfl:

Wlada KG

Citam ovu temu pa rekoh ajde malo da je osvezim i kao da sam znao sta treba da kupim! Evo i ja sam mog Megana obradovao ovim patosnicama... :yes:  Tacno je da nisu bas najprakticnije zimi ali su mi nekako najprijatnije ...3800 u Tempu

:ziveli:
Beauty is in the details...

mire

I ja sam kupio Michelin, ali potpuno gumene, za zimu. Isto sam ih uzeo u tempu, ali su bile dosta jeftinije od tih tvojih. Mislim da sam dva kompleta platio toliko, pošto sam uzeo i ćaletu za Clio. Uskoro ih skidam i vraćam originalne tepih patosnice.

Stragi21

Gumene mi deluju teze za odrzavanje ali za zimu jesu prakticne :ok: kupih juce za twileta,njemu namenjene,kopcaju se kao orginal a sa kvalitetom sam zadovoljan vec ih imam u laguni-imao u cliu. Cena 30e samo jos da usisam i da ih namestim