Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Carbon folija...

Započeo grga, 29.01.2011. - 15:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cherokee

Uzmes neki svetliji karbon, mislim da bi izgledalo do eggs  :yeah:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Dogac

Kako mislis svetliji? Od ove sive-srebrne?  :nezna:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Cherokee

Stavio neku trulu slicicu, jedva se vidi.

Evo ti sajt pa pogledaj http://www.carbon3d.net/galerija-carbon-3d-i-2d-folija.html
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Dogac

Ma ne bih ja to sam radio... najbolje da dam nekome ko zna  :zubo: Mozda bih i belu stavio  :nezna:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Nesa-laguna

razmisljam nesto stavio bi karbon na lajsne oko autica  al neznam dal crni il beli ili cak srebrni  :nezna:
nemogu da odradim u PS-u da vidim sta mi se vise svidja ,ebava me ruka  :doh:

Milan.S.90

ako stavljas stavljaj beli !

damal

A da li treba neka posebna priprema za te lajsne pre lepljenja? Ne znam kako je kod Lagune ili Megana, ali na mom autu su blago hrapave (mozda to utice na adheziju  :nezna:). Ima li to veze ?  :nezna:

Milan.S.90

bitno je samo da je cisto...ja sam lepio na hrapave retrovizore i lajsne na krovu i nije bilo nikakvih probl....nadam se da cu sledece nedelje odraditi kvake koje su isto hrapave...

edit : cisto i odmasceno

Dogac

Citat: Nesa-laguna poslato 12.02.2011. - 20:23
razmisljam nesto stavio bi karbon na lajsne oko autica  al neznam dal crni il beli ili cak srebrni  :nezna:
nemogu da odradim u PS-u da vidim sta mi se vise svidja ,ebava me ruka  :doh:

Uuu, meni kad neko pomene carbon folije oci mi odmah zacakle  :zubo: I meni bi beli carbon legao po ovim lajsnama, uh  :2eba0ex:

Milan.S.90

ako neces sam ima u pazovi ili u zemunu nisam siguran rade momci 70eur je po utrosenom kvadratu karbon folije :P

edit

ako je neko zainteresovan imam parce folije crvene koja je doduse tanja od karbona i laksa za rad parce je priblizno 40x50 cm (koji cm vise) svetlija je od boje mog megana pa ako je neko zainteresovan ili dvoje nebitno mogu da vam dam pa da pokusate....

nikola s.k.

Odradio bi prednji branik sa tom carbon folijom, ali me zanima kako se to skida??? u slucaju da mi se ne svidja da ne bude  :tup:

chika.doctor

Ako hoćeš da skidaš, fen u ruke i lagano odlepljuješ.. :D

Mada mislim da ti se neće ni svideti da uradiš ceo prednji branik.. Lajsne, neki detalji i može, ali ako uradiš samo prednji branik, neće to izgledati tako dobro.. :nezna:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Milan.S.90

Citat: nikola s.k. poslato 17.02.2011. - 17:00
Odradio bi prednji branik sa tom carbon folijom, ali me zanima kako se to skida??? u slucaju da mi se ne svidja da ne bude  :tup:

ako ces samo lajsne onda kao sto ti je doktor rekao...a ako ces ceo branik onda prvo mora lak da ti bude citav na svim mestima jer u slucaju da nije prilikom skidanja mozes da ostetis farbu....fen i zagrevaj pa lagano vuci...

flega

jel postoji neka folija koja nije karbon-look? izlizane su mi one plastike za koje se hvata kad se zatvaraju vrata i ručna kočnica. pa bi ja to presvukao nečim što ima feel kao koža ili saten, samo da se ne vidi ružna siva plastika. a karbon-look ne volim baš previše pošto imam jednu stvarčicu od pravog karbona i koja uopće ne izgleda kao te folije  :o:

Milan.S.90

pa nemas foliju koja je kao plis sigurno :D

imas folije u mnogo nijansi i uglavnom su tanje od carbon look folija i lakse su za rad ;)