Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Carbon folija...

Započeo grga, 29.01.2011. - 15:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nesa-laguna

:rotfl: ima kacket ko da je mak a ne autic

nikola s.k.

ma daaaaaj precerao je baja :rotfl:

Yeti*N

Gde se u Nišu mogu kupiti ove carbonlook folije? Da li neko zna?

chika.doctor

Prodaje jedan lik na autopijaci, ali nisam baš obratio pažnju da li je ravna ili 3D.. :nezna:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Nesa-laguna

aj i ja ovde da turim  :foto: sa mojim dosadasnjim radovima ovom vrstom folije

za sad toliko  :ziveli:

Adam

Kako ti se ponasaju ova folija navratima, mislim zbog vremenskih uslova? jel ima promena?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Yeti*N

Citat: chika.doctor poslato 27.05.2011. - 11:38
Prodaje jedan lik na autopijaci, ali nisam baš obratio pažnju da li je ravna ili 3D.. :nezna:

I ja sam cuo za njega, tj drugar mi rekao, icicu sutra da pogledam, valjda... Uvek mi iskrsne nesto za vikend i nikako da odem.
Nego ne znam da li ima negde po gradu, po Obilicevom vencu...

chika.doctor

Nisam nešto primetio, a iskreno, nisam se nešto mnogo ni interesovao.. :nezna:

Videću sa ortacima, možda i ima nešto..

EDIT: Setio sam se. Taj na pijaci prodaje foliju, 1000 dinara  1m x 1.27m.. Nije skroz ravna, ima malo reljef.. :yes:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Yeti*N

A jel ima on neke nijanse ili samo crnu?
Meni bi dobro došla neka siva, da zalepim na lajsnama na instrument tabli, pošto su požutele.

Nesa-laguna

Citat: Adam poslato 27.05.2011. - 12:02
Kako ti se ponasaju ova folija navratima, mislim zbog vremenskih uslova? jel ima promena?
ponasa se super ,pogotovo zbog vremenskih uslova ,a nesmeta ni brzina od 200 provereno  :yeah:
jedino malko pazim (preventivno ) prilikom pranja ne primacinjem pusku sa velikim pritiskom suvise blizu nego malko smanjim pritisak i operem sa daljine od 30-40 cm

vise problema imam kod izduvnika za vazduh i ostave za sitnice (pepeljara) kod izduvnika ivice unutrasnje uvek pomalo se skupljaju u uglovima a kod ostave na onom vrljavom pregibu

Adam

Za brzinu nisam ni sumnjao da ne smeta  :zubo:

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Yeti*N

Izlepio lajsne!  :yes:

Mnogo lepše nego što je bilo onako požutelo... A čak se i uklapa!  :bigl:

chika.doctor

Citat: Yeti*N poslato 30.05.2011. - 14:25
Izlepio lajsne!  :yes:

Mnogo lepše nego što je bilo onako požutelo... A čak se i uklapa!  :bigl:

Ne vidim slike.. :(

salenis

Carbon foliju u Nišu prodaje firma Difol u Ambasadoru na prvom spratu a jedan moj drug (inace clan ovog foruma ali neaktivan) je prodaje i lepi http://tunning018.weebly.com/

chika.doctor

Kod njega ćeš da radiš tablu, a? :D
Nemoj da preteraš sa karbonom.. :p