Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Carbon folija...

Započeo grga, 29.01.2011. - 15:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

salenis

Aha. Imas na prvoj strani na dnu slike Mazdine tabl, ispala je bolesno. A carbon, samo detalji unutra (spolja mozda hauba i krov). Sad mi je prioritet da zatamnim stakla ;)

nikola s.k.

one lajsne su vrh ispale :too:

Citat: salenis poslato 30.05.2011. - 16:42
Carbon foliju u Nišu prodaje firma Difol u Ambasadoru na prvom spratu a jedan moj drug (inace clan ovog foruma ali neaktivan) je prodaje i lepi http://tunning018.weebly.com/

jel ima u bg-u negde ova hrom folija i jel zna neko cene??

Milan.S.90

Citat: nikola s.k. poslato 08.06.2011. - 02:43
one lajsne su vrh ispale :too:

jel ima u bg-u negde ova hrom folija i jel zna neko cene??

imas u difolu kod arene

Nesa-laguna

cena je oko 4 700 dinara kvadrat a sirina rolne je 140 cm  :ok:

Panta011

Ček ček Nešo :stop: Ako je kvadrat 4700, a kažeš da je širina 140 cm, jel' to znači da je dužina 0.71 cm :hmm: Ili je dužni metar 4700 din :nezna:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Nesa-laguna

sirina je 140 cm a folija u rolni ,to znaci da duzinu ti seku koliko hoces  :yeah: a cena od4700 je po kvadratu bar u difolu kod arene i imaju u dosta boja beli,crni,sivi,braon...

Panta011

Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Milan.S.90

video sam ovog senika na blic neki dan u kraju i uopste ne izgleda lose, lepse izgleda uzivo nego na slikama.

sto se tice karbon folije primetio sam poslednji put kad sam cistio unutrasnjost da ume da pobeli on kokpit spreja, tako da prskete sa vece daljine i obavezno razmazete krpicom. verujem da i spolja moze da se osteti u auto perionicama onim sapunicama koje imaju neku kiselinu u sebi ili sta vec (primetio sam da su drugu te sapunice oljustile ratkapne, verujem da bi i foliju zeznule)

Milan.S.90

ko bude skidao karbon koji je napolju lepljen nek obavezno stavi rukavice jer 3M folija smrdi ko kazna kad se skida

IsNoGood

Moram da uslikam jedan FAIL sa carbon folijom. Odmah da kazem da nije folija kriva nego izbor boje kvazi-karbon folije.

Decko parkira Megana Coupe preko dana kod mene u kraju, mislim da ima SU tablice, 17", radio je i branike i auspuh kao kod MeganeRS. Elem, izabrao je belu kvazi-karbon foliju kojom je oblepio sve sem krova i haube, koji su crni (ne znam jel' farba ili folija). Problem je u tome sto je auto zeldi i od ona dva auspuha na pola branika, ceo branik i gepek su mu pocrneli od dima  :lool: :lool: :lool:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Exception®

Slikaj to da vidimo :laugh:
ΕΛΛΑΣ

CCmegane

al slikaj i uzduve ,mene to vise zanima :D

IsNoGood

Napokon naFatah gore spomenuti Megane. Izgleda da je malo ribao zadnji branik ali opet se zaprljao. Sve u svemu, auto izgleda lepo, iako ne volim plastikarije po autu  :ok: Samos e zeznuo sa izduvom i bojom folije - najgora kombinacija kada vozis dizelasa  :kez:

Evo kako izgleda folija kada se zagrebe  :write:

P.S. Mogao bi neko od nadleznih da preimenuje temu u "Carbon LOOK folija" jer samo to i jeste  ;)
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Nesa-laguna

megaan izgleda lepo sam sto bi ja tu malko nesto menjo al coveku se vako svidja  :yeah:
pa folija moze samo da lici na karbon nikako da ga menja ,ipak karbon delovi su preskupi za nas obicne smrtnike

Aca BG

Ja bih malo izmenio ovaj prednji kraj i to je to, ali i ovako izgleda dobro  :yeah: