Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Carbon folija...

Započeo grga, 29.01.2011. - 15:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dača034

Uradio sam neki detalj od karbona danas,planiram i ono oko rucice menjaca ali videcu  :cool:

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

milosabs

karbon licno ne volim,ali pod uticajem mode u autoindustriji alulook bruseni aluminijum ,klavir crna ili nikl look folija mi se cine onako bas dobro.Sa druge strane sve pohvale na pedantnost i ideju. :yeah:
postoji bolje piće od mleka ali ne postoji bolja ambalaža od sise

Ayrton_Senna

Jel zna neko da li folija (ne mora da je karbon) moze da se zalepi na plastiku ali na kojoj ima 3d slova. Mislim na onu lajsnu kod zmigavca u vratima, gde pise: dci, 1.8 16v... ?

EspaceF1

Moze samo nije bas to lako  :yes:
[/img][/url]

Nesa-laguna

Citat: Dača034 poslato 02.04.2013. - 00:43
Uradio sam neki detalj od karbona danas,planiram i ono oko rucice menjaca ali videcu  :cool:

:respect: i nestrpljivo cekam dalje radove  :2eba0ex:

Citat: milosabs poslato 02.04.2013. - 15:14
karbon licno ne volim,ali pod uticajem mode u autoindustriji alulook bruseni aluminijum ,klavir crna ili nikl look folija mi se cine onako bas dobro.Sa druge strane sve pohvale na pedantnost i ideju. :yeah:

ideja je dosta stara imas i u temi http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=7488.75

Ayrton_Senna

Citat: EspaceF1 poslato 02.04.2013. - 16:31
Moze samo nije bas to lako  :yes:
kad budem radio tebe zovem da budes glavni majstor, a ja segrt ;)

Cherokee

Ja cu kod sebe definitivno da radim one plastike na sredini table u bruseni aluminijum. Mislim da i fabricki je nesto nalik tome.  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Nesa-laguna

Citat: Ayrton_Senna poslato 02.04.2013. - 16:06
Jel zna neko da li folija (ne mora da je karbon) moze da se zalepi na plastiku ali na kojoj ima 3d slova. Mislim na onu lajsnu kod zmigavca u vratima, gde pise: dci, 1.8 16v... ?

za malo zahtevnije stvari ,bolje je da se odradi ovako nesto
http://lukovi.com/3d-dekor.htm

Citat: Cherokee poslato 02.04.2013. - 17:27
Ja cu kod sebe definitivno da radim one plastike na sredini table u bruseni aluminijum. Mislim da i fabricki je nesto nalik tome.  :nezna:
:yeah: bice dobro ,jel ces jos nesto ili samo centralni deo ?

Cherokee

Samo to, posto tu imam i ostecenja, najvise dole oko slota za karticu.
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Dača034

Danas sam presvukao ovaj rukohvat posto je ishaban malo pa sam uzeo crnu sjaj foliju i igrao se malo ispalo je bas kako sam i ocekivao,stojace malo ova folija pa cu da poskidam sve jedan dan i da odnesem da mi se lepo ofarbaju u crni sjaj.Za sada ce i folija da posluzi  :fucka: ,nije karbon ali nisam video ni jednu drugu temu u vezi folija pa sam ostavio ovde post :)

Ayrton_Senna

@Nesa-laguna mozda me nisi razumeo ja trazim jednobojnu (sjajno sivu) koja bi se prilagodila izbocinama koje stvaraju slova ispisana na delu lajsne kod vrata, kraj zmigavca. A da izgleda kad se zalepi folija na to kao da je taj deo ofarban

Dača034

Evo opet mene danas radio sa drugarom karbon foliju na njegovoj Laguni evo nekih slicica  :zloca:

Nesa-laguna

Citat: Ayrton_Senna poslato 03.04.2013. - 19:13
@Nesa-laguna mozda me nisi razumeo ja trazim jednobojnu (sjajno sivu) koja bi se prilagodila izbocinama koje stvaraju slova ispisana na delu lajsne kod vrata, kraj zmigavca. A da izgleda kad se zalepi folija na to kao da je taj deo ofarban
:yes: nema veze dali je jednobojna ili sa nekom sarom ,za komplikovane stvari (sto je i taj deo ) najbolje je ova stvar  :ok:

@Dača034
:yeah: odlicno ispalo sa sivim karbonom

boree

sad burlam po netu i interesuje me jel ima u krem boji nešto ? znate možda gde da tražim  :o: