0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Takodje, u HR je slucaj da NIKOME ne svetli uticnica upaljaca i da niko nije ni znao da to treba da svetli pa nisu to registrovali kao problem Fabricka greska na velikom broju automobila ali nebitna, treba samo neka zica da se zalemi. Ni kod mene ne svetli
Jel imao neko slican problem sa zmigavcem? kako to resiti
Obično se na samoj levoj ručici nalazi mali žljeb u koji je potrebno namestiti/uglaviti određeni pipak koji se nalazi iza volana. Recimo kod Twinga 1 se taj pipak nalazi na špulni od airbaga.
Ne verujem da je zbog goriva,dok sam u Fr sipam uvek 98icu ali kod nas i na Balkanu sipam na najsumnjivijim pumpama i nikad mi se nije desilo da ne upali iz prvog puta. Bolje batali te aditive i sad dok je hladno mozda ce vise da zeza pokusaj da ti to rese,dok je auto u garanciji inace brzo prodje i posle ces ti placati nesto sto ne bi trebalo
Prijatelji pa i ja cu evo da se ukljucim sa mojim problemom koji sam vec ranije opisivao detaljno. Motor naravno 1.2 16 75 ks. Auto god 2010. Problem jutarnjeg starta, tj auto kada uspem da ga upalim krece od 200-300 rpm kao bre na JUgicu. Mada iskreno od kada sipam aditiv i od kada sam poceo da sipam evro BMB taj problem se minimizirao, mozda gotovo i nestao. `bem ti nase gorivo... Videcemo na dalje, ali mislim da ja nisam jedini slucaj sa ovim problemom. Mislim da su se i pored mene javljali ljudi sa istim ili slicnim problemom sa istim i ili slicnim motorom. Pozdrav
Idi u servis da ti stave drugu verziju softvera. Pisao sam vec: taj motor (kao i 1.4, 1.6) je po konstrukciji dinosaurus. Eko norme se po pravilu mere na hladnom motoru, da bi ti motori zadovoljili Euro 3, Euro4 softver je programiran da ubrizgava manju kolicinu goriva od potrebne dok je auto hladan i tako prolaze eko test