Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
D

Filmići sa Renault-om...

Započeo drMarty, 23.03.2008. - 11:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

drMarty

Evo za početak jedan Logan,testiranje:

Jedan "mali" udes sa Clio 3

GT Turbo & Megane RS

Alhemičar

Dacia mi izgleda i ide odlicno!  :too:
Ali Renault5 GT Turbo me je odusevio..pa da li je moguce da R5 turbo ide bolje od RS-a,mislim uz svu tu novu tehnologiju..moguce da je i vozac iz Megane-a bio recimo nesto kao ja  :) ali u svakom slucaju.. :hail: :hail: za R5 Turbo!
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Lagan auto i to je to. I sada bih voleo da imam jedan R5 GTT :too:
ΕΛΛΑΣ

nebojsa

Old school is cool :)
sve ima svoje, tezina-al i bezbednost..... :)

twingoVD

evo jedan od mene, kako kaže kolega Nebojša "old school is cool"

nebojsa

^

:) extra...

evo i od mene...samo da cujete turbo...znaci...pa kako da ga ne stiskas... :)

I jos jedan:)

Kiko

A ovdje sam ja sa svojim bivšim Clitom odero jednog Citroena! :zloca:  :celb1:

Nenad

Fifth Gear - Mini Cooper S John Cooper Works vs Clio Cup 197
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=401&section=On%20track&show=s13e10&featureid=1153&description=Dogfight%20-%20Renault%20Clio%20vs%20Mini Fifth Gear - Mini Cooper S John Cooper Works vs Clio Cup 197 za čitanje

citiram njihovu rečenicu

"No matter how hard we tried the MINI could not beat the lap time of the Renault Cup"  :fucka:

Damijan

Jedan moj filmić, sa db Cup-a u Žminju!  :cool:

Tu je pao moj novi rekord od 144.6 dB-a, možda bi bilo i više da nije fucking cd bio izgreban :mad: , ali i s tim, pehar za 1. mjesto je pao, a ja prezadovoljan...  :hura:

nebojsa

Citat: Nenad poslato 25.03.2008. - 07:36
Fifth Gear - Mini Cooper S John Cooper Works vs Clio Cup 197

Fifth Gear - Mini Cooper S John Cooper Works vs Clio Cup 197 za čitanje
p.s.

citiram njihovu rečenicu

"No matter how hard we tried the MINI could not beat the lap time of the Renault Cup"  :fucka:

ovo sam gledao, juce izaslo :)...vrsna voznja Tiffa i Dzejsona, bas bas on and over the limit...dobar je Clio...al unutrasnjoooost...-imamo mi bolje na sajtu! :)

Click

R 5 gt turbo vs megane RS.
Prvo, ocigledno da je vozac petice mnogo spretniji, drugo auto je olaksan unutra (poslusajte samo kako zveci) i uz to je jos tuniran. Ali, za peticu uvek  :respect:, da neko ne pomisli nesto suprotno. Ipak moja 18-ica i ova petica imaju isti motor (Cleon je  :hail:).

Dule

Posto je tema filmici sa Renaultom stavljam i ja jedan moj, a naslov mu je "Najsporiji krug u Monte Carlu". :bigl:
Film je snimljen prije nepune 2 godine kad smo isli u Saint Tropez pa usput posjetili i Monaco. :cool:
Mnogi su ga vec vidjeli, ali neki i nisu pa koga zanima evo mu:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=vb2cij9wSdU[youtube]

Alhemičar

Filmic je jako lep..lagan i neverovatno kako opusta..i muzika je fina.   :kafa:    Nije bas najbrzi krug,ali posto sada imas brzog turbo-gonzalesa..sa njim bi krug sigurno bio brzi!   :wavey:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Dule

Citat: Clioman poslato 26.03.2008. - 22:17
Filmic je jako lep..lagan i neverovatno kako opusta..i muzika je fina.   :kafa:    Nije bas najbrzi krug,ali posto sada imas brzog turbo-gonzalesa..sa njim bi krug sigurno bio brzi!   :wavey:

Taj krug je namjerno i odvozen sporo, da uzivanje sto duze traje. ;)
Ne vozim bas svaki dan F1 krug po Monte Carlu...razumijes sto hocu reci... :)

Click

Reklama za R 18

R 18 turbo

Jedna od prvih reklama za Renault 18, vredi pogledati

Club R 18

Club R 18

R 18  :hail: :respect:

CitatRazlog edita: popravljeni linkovi