Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: Pritisak u gumama, Senzori pritiska, signal STOP kod malog pritiska

Započeo fLiP, 14.07.2008. - 20:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mire

Da. I ja sam u jednoj temi pitao za DDT i nisam dobio nikakav precizan odgovor...
@celicni - šta imaš od hardvera i softvera?

pmilovanovic

celicni

Ej, nisam to sam radio, kod prijatelja sam sve to zavrsio, ovde u Sd. Ja mislim da to naplacuje 20 evrica, znaci ide redom stavku po stavku i proba sve sto te interesuje da aktivira. E, sad, zavisno od modela, neke opcije ne mogu da se aktiviraju. On je relativno skoro kupio tu dijagnostiku specijalno za Renault, platio je 1500 evra, zaista ne znam sta je u pitanju (lap top, kabl, program - to je ono sto sam video  :nezna::)

mali_veseljak

Citat: celicni poslato 23.04.2009. - 20:31
p.s. Mnoge stvari sam danas aktivirao na kompu, stvari poput "mrtvog zakljucavanja", automatskog zatvaranja prozora...
Ah, da. Mora obavezno da se vodi racuna o bojama senzora  :smile:, kao sto je cika Click vec kazao!

Ja pitao lika u servisu za zakljucavanje i on kaze da to ne moze. :help:

celicni

Kazem, zavisi od nivoa opreme, tako mi je ovaj lik rekao. Kod mene je dinamik oprema. Stvarno  :nezna:

mali_veseljak

I kod mene je isti nivo opreme. On kaze da se to jednostavno ne moze softverski omoguciti nego da auto to ili ima ili nema. :shit:

Click

mali_veseljak

Click

1. Neka pogleda koliko zicica ide na bravu. Ako vidi 4, onda nemas superzakljucavanje.. Ako ima sest, imas srece, superzakljucavanje treba aktivirati..
2. Aktivacija je preko CLIP-a..

Sauriann

Zna li neko kako da proverim cime treba da dopumpam gume. Kupio sam felne sa gumama i sad bi trebalo da ih malo dopumpam :wtf:

Malivuk612

:??:
ili ja ne kontam pitanje ili tebi treba kompresor  :angel:

Sauriann

ne kontaš. Moj problem je kako da ustanovim kojom vrstom gasa su punjene gume kako bih mogao da ih doduvam...

Click

Sauriann

a šta ako imaju zelenu kapicu, čime su punjene onda? azotom?

rotkod