Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault
»
Saveti pri kupovini
»
Tema:
Saveti pri kupovini: Clio 2 RTE
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
2
3
4
5
Idi dole
Autor
Tema: Saveti pri kupovini: Clio 2 RTE (Pročitano 5156 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
marccony
Gost
Odg: Renault Clio II RTE, saveti, problemi
«
Odgovor #60 poslato:
14.06.2008. - 12:54 »
hahahaahaha...moram da ti kažem da mi je to palo na pamet, ali nisam smeo da to predložim da mi se nebiste smejali
))
Znači, nisam ja jedini sa tom idejom
))
Ali sam danas slučajno provalio. Na kontrolnoj tabli svi imamo onu ručicu da nameštamo dnevnu kilometražu. Kada se ta ručica okrene ka desno krene da trepće ono za sat...i onda sve lepo našteluješ
))
Eto...vrlo prosto...noćas ću ipak spavati
)))
«
Poslednja izmena: 14.06.2008. - 21:13 od strane marccony
»
Sačuvana
marccony
Gost
«
Odgovor #61 poslato:
17.06.2008. - 20:40 »
Drugari, imam jedno pitanje i nisam pronašao na forumu priču o tome. NAime, zanima me da li je neko ugradio plin na svom CLIU II i koliko ga je to koštalo? Ovo više ne može da se izdrži...ja svaki dan do posla i nazad predjem 60 km...malo li je..pa udri po bezolovnom..a on samo kaže sssrrrrrrkkkk...ali ne gorivo, već pare iz novčanika
Ako i tema negde postoji a ja je nisam pronašao, zamolio bih Vas da me preusmerite tamo. Hvala.
Sačuvana
Boki
Administrator
Trenutno vozim: Megan 3 1.5dCi edc
Pol:
Starost: 46
«
Odgovor #62 poslato:
17.06.2008. - 20:56 »
Evo druze ovako....za sat(malopre namestao na tetkinom)ono kao dugmence sto imas za ponistavanje kilometraze,njega zakrenes u desno i malo sacekas,tad pocnu da ti trepcu sati,pritiskas to dugme da namestis sate onda opet u desno zakrenes da pocnu minuti i opet ubadanjem dugmeta(sipkice plasticne)namestis minute
Ugradnja plina za tvog clia je od 650 e pa nadalje....ako budes resio da to radis,poslacu ti broj tel na pm od dva jako dobra majstora(jedan je iz BG a drugi iz NS)
Sačuvana
Nisu sale za umove male
Štampaj
Stranice:
1
2
3
4
5
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »