0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Uzeo danas da ga probam mislio sam da je hibrid i to mi je bila zelja, ali nije 1.3 140 KS 7 brzina.. ljudi pozitivno reagiraju na pojavu
Je l' to vec udaren kod zadnjih desnih vrata?
Kakav ti je utisak u voznji i sto se kvaliteta unutra tice, slobodno uporedi sa svojim Talismanom i Koleosom? Mene nervira sto opet imaju losu ponudu motora, a onda fale i pojedine opcije u opremi, koliko vidim nema 360 kamere, onda nema automatskog zatvaranja prtljaznika, treca zona klime, nema opcije za 4control. Onda mogli su ostaviti neke fine detalje poput one fioke ispred suvozaca i ,,lebdece˝ konzole kao kod novog Captura. Cena po mom misljenju ok za 32000 eur sa svim opcijama je ovamo kod nas po konfiguratoru sa motorom od 160ks, da su jos malo poveli racuna o tim nekim detaljima i ponudi motora mozda bih ga i razmotrio, ali opet prvo test voznja. Ovamo ima u Sekulicu narandzasti kao test vozilo mislim da je isti motor, pa cu videti da se provozam malo preko veze Sto se izgleda tice definitivno mami poglede i uzivo deluje vece nego na fotkama. Opusteno bi mu legle i 19ke.