Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Spojleri

Započeo CCmegane, 22.02.2011. - 20:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

chika.doctor

Probaj po otpadima.. :hm1:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

SlObOdNi

Meni se svidjaju ove varijante za clio 2:

i ove felne eventualno, nisu ni skupe

JustMe

E i ja bih da uzmem spojler tj kacket na 3. vrata za klia... nesto poput ovog koji je okacen ili  ovakav

Da li neko zna gde bi to moglo da se kupi i kako se krecu cene?
Razmisljam i o kupovini maglenki.

damal

Naš kolega SlObOdNi je to ugradio na svog Clia pa mu pošalji PP ako ne bude video ovu temu

GoPlay

koji majstor moze ovo da odradi? da mi branik bude ovakav... Da li je velika procedura i koliko E odokativno bi bilo da se to odradi.. znam da je zadnji lonac i ove dve cevi oko 100E

Iam What Iam

chika.doctor

Šta, da ga secne? Doteraj kod mene, ponesi par piva i pljedža, i gotovo.. :yeah:

Mada, gledam malo više sad, ovo je dodatak na branik sa već spremnim mestima za cevi.. :hm1:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 23.05.2012. - 22:10
Šta, da ga secne? Doteraj kod mene, ponesi par piva i pljedža, i gotovo.. :yeah:

Mada, gledam malo više sad, ovo je dodatak na branik sa već spremnim mestima za cevi.. :hm1:
da da .. dodatak i ako se ne varam malo je izbacen da bi mogla proci cijev oko prostora za rezervnu gumu :)
Iam What Iam

chika.doctor

Daj link do teme za ovog clia, vidim da je iz komšiluka, nije tamo Belgija ili negde drugde.. :kez:

CCmegane

Citat: GoPlay poslato 23.05.2012. - 19:55
koji majstor moze ovo da odradi? da mi branik bude ovakav... Da li je velika procedura i koliko E odokativno bi bilo da se to odradi.. znam da je zadnji lonac i ove dve cevi oko 100E

moze da odradi, ali ne verujem da ce ga seci... ostavi ga na suncu da se istopi  :rotfl:

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 24.05.2012. - 10:42
Daj link do teme za ovog clia, vidim da je iz komšiluka, nije tamo Belgija ili negde drugde.. :kez:

jok.. ovdje iz Sarajeva od jednog lika. ali link nije komunikativan ni sekunde...
Trebao ga ja pazariti al ne bitno... slab motor. 1.2 16v... 80HP sa chipom.
sta god te zanima mogu ti poslati osim gdje je sta radio!!! doduse izduv sam nasao gdje je radio :P
Iam What Iam

GoPlay

evo ovaj donji spojler gdje se ima nabaviti?

i onda da neko to fino spoji te dvije plastike da izgleda kao jedno... :)
Iam What Iam

chika.doctor

To na slici je fabrički neki dodatak, lik čiji je clio je u FR platio 250€ sa montažom i farbanjem..

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 24.05.2012. - 13:07
To na slici je fabrički neki dodatak, lik čiji je clio je u FR platio 250€ sa montažom i farbanjem..
auf... znaci 250E za branik i 100E za izduv... lepota..   :titanic:
Iam What Iam