Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Spojleri

Započeo CCmegane, 22.02.2011. - 20:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

chika.doctor

Ali, 250€ sa montažom i farbanjem original Renault.. :yes:

Mada, možeš i ove lajsne na branicima da izbrišeš, mislim da će biti lepši branici i napred i pozadi.. :yes:
Ili farbaj u boju auta..

Evo teme za taj crveni Clio:

http://www.forum-auto.com/les-clubs/renault-clio/sujet386872.htm

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 24.05.2012. - 13:39
Ali, 250€ sa montažom i farbanjem original Renault.. :yes:

Mada, možeš i ove lajsne na branicima da izbrišeš, mislim da će biti lepši branici i napred i pozadi.. :yes:
Ili farbaj u boju auta..

Evo teme za taj crveni Clio:

http://www.forum-auto.com/les-clubs/renault-clio/sujet386872.htm
da da.. to je taj .. tu sam ga i ja nasao i spremio sada u bookmark xD
dodushe moj je sa 5 vrata.. ali tako bi ga nekako pismeno sredio :)
i naravno jeidno bi izduv bio kao kod clia 182 xD na sredini :P
Iam What Iam

chika.doctor

Pa da, kao na onim sličicama pre.. :yes:

To nije loša ideja, ali pustio sam ti (valjda) PM, pogledaj ove kuće koje se time bave, probaj nešto da nadješ.. :yes:
Možda neće biti toliko skupo kao da ga radiš u :renault:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 24.05.2012. - 13:48
Pa da, kao na onim sličicama pre.. :yes:

To nije loša ideja, ali pustio sam ti (valjda) PM, pogledaj ove kuće koje se time bave, probaj nešto da nadješ.. :yes:
Možda neće biti toliko skupo kao da ga radiš u :renault:
izduv je sredjen. nasao sam momka koji mu je to radio... cca 100evra trazi da odradi i meni... zadnji lonac i dva izduva na sredini. fi 69mm ako se ne varam... sve novo od inoxa bla bla xD
ali moram srediti ovaj lip da nadjem xD
Iam What Iam

chika.doctor

Nadji ovog lika sa naNDJArastim clio, pa čupaj.. :celb1:

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 24.05.2012. - 13:55
Nadji ovog lika sa naNDJArastim clio, pa čupaj.. :celb1:
ali njemu je to nekako eleganci uradjeno xD
ove lajsne su mu "zavarene" i taj lip mu je isto zavaren ako se ne varam.. :)
Iam What Iam

SlObOdNi

Citat: JustMe poslato 23.05.2012. - 09:22
E i ja bih da uzmem spojler tj kacket na 3. vrata za klia... nesto poput ovog koji je okacen ili  ovakav

Da li neko zna gde bi to moglo da se kupi i kako se krecu cene?
Razmisljam i o kupovini maglenki.
Citat: damal poslato 23.05.2012. - 09:33
Naš kolega SlObOdNi je to ugradio na svog Clia pa mu pošalji PP ako ne bude video ovu temu

Ovo gotovo nemoguce da ces naci kod nas a i u okolini.

Ovo sa slike je kacket koji je isao na RS 182 (Ragnotti ili RS 2004).

Inace, ja sam kod Zeljka iz Obrenovca dugo dugo cekao da mi nadje spojler sa Dinamique Clia. Sve po otpadima su klasicni, oni crni spojleri koji zapravo ni nisu kacketi. Platio sam njega 70e tada.

JustMe

A da li postoji neko ko moze da napravi ovako nesto? Znam, jako je tesko naci duzi spojler, ne mogu verovati da ih nigde nema :)

SlObOdNi

mozes da nadjes ti duzi, ima firmi koje to budze. fabricki ces vrlo tesko naci.

imas ove fore, pa pojuri po ebayu:
http://www.ebay.com/itm/RENAULT-CLIO-MK2-SPORT-SPOILER-/130690141701?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e6dbd4e05

GoPlay

Tice se spojlera a da ne otvaram novu temu jer je ova uvijek dobro dosla i bit ce vise informacija...
Kada se kupe spojleri tj SX kit (prednji lip, zadnji lip, spojleri...) ko to postavlja... da li je komplikovano to. Da li se oni lijepe ili se sarafaju.. koliko vidim sarafa ima za pragove dovoljno po 7 sa svake strane... ali nisam shvatio za lipove kod njih po 3 sarafa... to mi nekako labavo izgleda. ne bih da mi negdje odpadne u pola voznje.
pozz
Iam What Iam

chika.doctor

Daj slike da vidimo na šta misliš.. :hm1:

GoPlay

Iam What Iam

chika.doctor

Lepo ih namesti, nekom lepljivom trakom ih učvrsti na odgovarajućem mestu, a onda samo ušrafi na već predvidjenim mestima i to ti je to.. :ok:

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 06.10.2012. - 12:44
Lepo ih namesti, nekom lepljivom trakom ih učvrsti na odgovarajućem mestu, a onda samo ušrafi na već predvidjenim mestima i to ti je to.. :ok:

ljepljenje nista??? silikon neka spec ljepila il slicno nista ????
Iam What Iam

chika.doctor

Uzmi neku obostrano lepljivu traku pa njom malo zalepi, ali onda skidanje (ako do njega dodje) ima da bude bolno.. ;)