Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Spojleri

Započeo CCmegane, 22.02.2011. - 20:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dragan

ako su ti dali toliko sarafa onda je to to. montiraj pa vidi, ne bi trebalo da bude problema...
ako bude, uvek mozes pojacati kako doktor rece.
i imaj na umu da je bolje, pogotovo za prednji lip, da bude slabije pricvrscen na branik, ako slucajno nesto zakacis, da otpadne lip a ne da slomis branik...

nisam to radio u praksi, ali samo naglas razmisljam...

Megane 1.9D

Citat: misko21 poslato 13.03.2012. - 17:08
Zna li neko gde mogu da nabavim spojler gepeka za megan I ?

jesi li nasao spojler?
ja sam narkoman, dizel tece mi kroz vene

GoPlay

Citat: dragan poslato 06.10.2012. - 22:36
ako su ti dali toliko sarafa onda je to to. montiraj pa vidi, ne bi trebalo da bude problema...
ako bude, uvek mozes pojacati kako doktor rece.
i imaj na umu da je bolje, pogotovo za prednji lip, da bude slabije pricvrscen na branik, ako slucajno nesto zakacis, da otpadne lip a ne da slomis branik...

nisam to radio u praksi, ali samo naglas razmisljam...
da ti ima mjesta  :999:
Iam What Iam

simke_08

koliko je bio taj SX kit?? i gde si uzeo?

GoPlay

Citat: simke_08 poslato 08.10.2012. - 20:33
koliko je bio taj SX kit?? i gde si uzeo?
prodavao ga kolega sa RKH foruma... izasao me 150Eura.. s tim da sam morao sam otici do Osijeka i prevuci preko granice :)
Iam What Iam

milos.plana

Gde mogu naci ovakav na 5-im vratima kao kod clia williamsa  i 16v i da li neko ima iskustva sa montiranjem ?

mire

Ako je metod isti kao na R5 GTT, onda se lepi dvostranom lepljivom trakom (ako se dobro sećam) i ne služi ničemu osim da izgleda. :)

milos.plana

Pa da ovo je styling :) Lepse izglea,nego da li dvostruka lepljiva taka moza crvrsto da ga drzi...i sta prilikom skidanja? Da ne osteti boju.
Gde moze da se nabavi?

Megane 1.9D

ja sam narkoman, dizel tece mi kroz vene

Aca BG

Ima iznad na ovoj strani slika spojlera na hatchu, pa uporedi. Ne verujem da odgovara sa limuzine.

Lepomir

Zna li neko ima li na prodaju spojler lip za gepek za reno megan cabrio?

djordje911

ja sam rasturio neki megan 1 u delove, imo je spojler al sa spustom i u sredini, jel to fabricki spojler il je bilo budzeno nesto sta mislite? jer sa strane je lepo lezao

mire

Kako da mislimo bilo šta bez slike?

djordje911

mire

Mislim da jeste fabrički.