Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Spojleri

Započeo CCmegane, 22.02.2011. - 20:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Megane 1.9D

ne bih rekao da je fabricki zato sto ima ovaj drzac na sredini spojlera. taj drzac zaklanja stop svetlo koje se nalazi na bunkeru. mozda i gresim ali nisam nigde vidjao da ima drzac na sredini
ja sam narkoman, dizel tece mi kroz vene

mire

Verovatno si u pravu. Nisam odavno video nijedan sa spojlerom...

Megane 1.9D

zvao sam ja za tog megana dok je bio u oglasima ali sam video da nije fabricki, pratim oglase ali nigde ga nema, zovem otpade ali bez uspeha

potragu nastavljam i dalje, ne zurim nigde ako neko sazna gde ima neka mi javi  :cool:

salecx

Drugari da li zna neko gde bih mogao da nabavim ovakav ili sličan kao ovaj spojler,lip,kačket kako god, koji bi malo izvuko grbu mom karavanku?
Da li se hvata od neke druge marke koja je sklona tom "ulepšavanju"?

mire

Ne znam za spojler, ali tablica je vrhunska! :celb1:

Takosmoumogucnosti

Ne znam da l' je prava tema za ovo sto meni treba, al' posto i "lip" jeste neki vid spojlera, aj da pitam ovde.

Zanima me da li je neko stavljao lip sa mk1 Lagune na mk1 Megane (facelift)?

Video sam na par stranih foruma i odlicno izgleda, pa me zanima da li neko ima iskustva sa lipovima za mk1 Megane.  :hey1:

n.sale

Ovo i mene zanima pored ovog gore za gepek vrata na karavanu.

dragan

Dobro mu stoji...

drmilan_

Jel ima neko za twinga 2001 spojler? Ubih se nigde ne nadjem  :hmm:

Megane 1.9D

okaci sliku na kakav mislis

drmilan_

eto tako

Da li znate je li ista montaza spojlera na gepeku na svakog Clia dvojku ? Zelim skinuti mali spojler sa zeninog auta, da stavim od RS ili makar onaj sto mu STOP svijetlo malo viri :-)
Citat: wcyber poslato 22.02.2016. - 11:22
Ja za ovo leto cekam da vidim gde ce krenuti reke imigranata i koji ce granicni prelazi biti zatvoreni .. mozda stvarno crna gora ostane jedina destinacija :D

Boki The Bar

Pozdrav za forumase RFS !  :wavey: Pitanje za sve vas koji ste radili styling na svojim kolima,tipa spojleri,branici...Da li neko od vas ima iskustva sa ovim servisom http://www.branikservis.rs/index.html

...ili ako ne ovaj servis,onda neka vasa preporuka...Sledece godine bih mozda radio malu izmenu prednjeg i zadnjeg branika...Naravno,da bude kvalitetno i da izgleda od prilike ovako kao na ovim slikama...  :kez:  :v:

skydriver6

Jel si stupio u kontakt sa njima? Koliko sam čuo, oni su servis firme iz Kupinova http://www.tuning-shop.rs/ i valjda ne postoje više. Jedino, ako su se izdovjili. I ja sam jurio da napravim sport branik za drugi auto, ali bezuspešno. Tuning Shop ne modifikuje branike, već samo prodaje gotove proizvode koje uvozi. Imaju stock branike, ali ne i sport tipove branika. Ako nađeš nekoga ko radi modifikacije na branicima, bio bih ti zahvalan da javiš jer će i meni trebati.

boree