Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Ne ubrzava uvek istim intenzitetom (jačinom). Trip ili nešto drugo?

Započeo SYNYSA, 28.02.2011. - 14:15

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SYNYSA

Imam Megana 2004 godinu 1.9dci, nema nikakvih gresaka na kompjuteru, ali u vožnji imam osjecaj da nekad ide kao lud,a nekad ide al ne bas kako treba, cini mi se kad stisnem gas do poda vuce slolidno al kad ga popustim pa opet da gas tek onda povuce kao lud, dizne su repariranje nova bosch pumpa, turbina nova, ocisćen egr. Ne znam sta bi moglo biti ako neko zna nek se javi

SYNYSA

jos niko nista? zar je moguce...

NecromasteR

Pojma nemam sta bi moglo biti. Da se javlja na duzim intervalima, moglo bi biti do kvaliteta goriva. Ovako, ako se u toku jedne voznje menja odziv gasa ....  :nezna:
Je l' se dizu obrtaji kad stisnes gas a "ne vuce"? Mozda je do potenciometra gasa, ili tako nesto. Stvarno ne znam, nadam se da ce se neko od iskusnijih rendzera u medjuvremenu javiti ...
@RFS | @FB

nuk

ovo sto si ti napisao je subjektivan osecaj u voznji bez jasnih simptoma kvara tipa signalne lampice greske na bc- u ili primetnih neispravnosti rada motora kao sto su pojacano dimljenje, cudni zvukovi i td. tako da, tesko ce ti neko tacno odgovoriti u cemo bi mogao biti problem. dobar majstor i dijagnostika ti ne ginu ako stvarno zelis da resis problem :nezna:

SYNYSA

auto ne dimi uopste, ne javlja nikakve greske, e sad ne znam dali se taj potenciometar moze skinuti i da se pregleda...

meganed97

^^
Evo ti tema o tome, mislim da je neko pisao i kako se skida i cisti...

http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=1978.0
_______:renault:_______
Vožnja sa osmehom