Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Boca za vodu pukla- Problem sa glavom motora

Započeo mladenpg, 13.03.2011. - 11:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nemke

pa kad se skine glava steta je da se ne sredi(gumice ventila,vodjice sicevi,ravnjanje glave...)sve zavisi od stanja u kome se nalazi.mozda je izdatak ali bar nece da trosi ulje na glavi...e sad ne menja se sve ,ako  su ok ventili i vodjice dobre i nije trosio ulje onda nema potrebe da se nesto menja,za to postoje strucna lica koja rade obradu glave  i to je njihov poso...

flega

to je dodatni posao koji iziskuje određenu količinu vremena. i to se dodatno naplaćuje  :blink:

mladenpg

Citat: flega poslato 15.03.2011. - 07:53
to je dodatni posao koji iziskuje određenu količinu vremena. i to se dodatno naplaćuje  :blink:
naj.... sam ocigledno, danas ga vozim majstoru pa vam javljam drugovi
hvala

mladenpg

pukla je glava motora, i kaze majstor da je auto pri kraju, sta da radim, koliko kosta sve to glava brusenje i jos milion stvari, isplati li se.

flega

:shit:
počni tražiti drugi motor. i vidi kolko će ti uzeti za varenje glave+obradu. a ako se odlučiš na ovo drugo znaj da ti to nije neko trajno riješenje i vjerojatno je to već rađeno.

Cherokee

Citat: mladenpg poslato 16.03.2011. - 08:18
pukla je glava motora, i kaze majstor da je auto pri kraju, sta da radim, koliko kosta sve to glava brusenje i jos milion stvari, isplati li se.

Kanda je ovo odgovor za sve tvoje probleme sa autom sto si imao  :shit:

Sto se tice glave i obrade, bez par stotina eura ne pocinji... Neko je ovde skoro sredjivao glavu na 1.6 16v, mislim da je oko 500 eura bilo

Evo linka pa procitaj sta je radjeno http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=5756.msg202466#msg202466

Racunaj da je oko 103 dinara 1 euro.
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

nemke

pa ako je pukla mozda moze da se zavari kod argonca ,pa onda obrada i na ispitivanje,a ako moze da se nadje druga onda je isto treba proveriti i montirati.A kakve su ti hilzne?jer su ukopane?

mladenpg

Citat: nemke poslato 16.03.2011. - 21:35
pa ako je pukla mozda moze da se zavari kod argonca ,pa onda obrada i na ispitivanje,a ako moze da se nadje druga onda je isto treba proveriti i montirati.A kakve su ti hilzne?jer su ukopane?
a kakav crni drugi motor kukava mi majka, ne ynam ja sto su ti te hizne.
kupio ga i posle pola godine trtttt