Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kakve felne Vam se svidjaju?

Započeo Cici, 23.03.2008. - 16:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IsNoGood

"Superturismo postoji sam u srebrnoj i bjeloj..."

Superturismo WRC - bela boja
Superturismo GT - siva i crna boja
Vidjao sam crne i to fabricki crne, samo mi nije jasno sto ih sada nema na sajtu :??:

danijelzg

e ove felge:  http://img523.imageshack.us/img523/9705/dsc03917st2.jpg

:)

i hoću ćuti sada vaše.   :)
sad mi služe kao ljetni set felgi i guma.

Alhemičar

Prvo moram da kazem da auto kao auto odlicno izgleda!Ova boja kod Clia se kod nas cini mi se malo redje srece,tako da mi je gust videti je..sto se tice felni..hm..mogu reci da korektno izgledaju,ali nista vise od toga.Meni vise lice na ratkapne   :nezna:  ovako iz daleka!   :yes:

Ma auto ti je    :too:       :wavey:   Clio je Clio,mora biti dobar!
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Prijatelju, pa jesmo već pričali na tu temu? Otkud možeš stavljati 15" felne old school na Clia III :doh:? Alo, čoveče... te felne mi idu samo na ventilera i na bilo koji Clio I :fiju: Da si mi bliži, bilo bi :cekicem: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

nebojsa

ako zelis iskreno....

German look mi ne stoji na Cliju...dosta su retro felge...da je spusten, mozda crne boje...i mogle bi da prodju... al ovako...izvini jbg :)

EDIT: znam da su felne s clia 16v , da ne bude da ne znam :) ..meni te felne lice na german look, na ovim kolima :)..

DEX

Što kažu kolege, klio ti je stvarno lep, ali felne... :nezna:
Slažem se sa njima!  :ne:

El Bayanero

Ja ih nebi stavio na na Clia III, ali ako te veseli neka ih do neke bolje varijante. :nezna: Ove felge vise idu na autice savremenike ventilera. Imas more programa(na sajtovima proizvodjaca felgi) da vidis kako sta stoji na tvom auticu ;)
Mr. Weber & Mr. Garrett

danijelzg

Nemam bas neke namjere da zadrzim te felge na Cliu III. :)

Exception®

Kupuješ ventilera :hihi:?

Rekao si da nećeš da stavljaš veće od 15 " i da su ti ove skroz OK :)
ΕΛΛΑΣ

nebojsa

Citat: danijelzg poslato 31.03.2008. - 13:29
Nemam bas neke namjere da zadrzim te felge na Cliu III. :)

pa posle ovih komentara... :)...salim se...rekoh ti po meni bi dobro stajale da se auto spusti, da je crn, i da su felne u drugoj boji... :)...al prodaj ih ionako ima i ovde entuzijsta koji bi ih vrlo rado uzeli... :)

danijelzg

Citat: Exception poslato 31.03.2008. - 14:24
Kupuješ ventilera :hihi:?

Rekao si da nećeš da stavljaš veće od 15 " i da su ti ove skroz OK :)

Mozda i necu stavljat vece od 15"  :bigl:
Imam veoma dobre ponude za 16" felge i gume tako da se dvoumim,i ponudu za opruge i tako. Ne znam ni sam vise sto da radim  :fiju: mozda nista  :bigl:

Ove felge su mi ok jer su vrlo vrlo kvalitetne. Po suncu auto s njima drugacije izgleda nego ovdje na slici sto je ispao... trebao sam ga drugacije parkirat  :bigl:

IsNoGood

Sta napadoste coveka?! Super su felne, samo sto su na pogresnom autu, treba to na Golf II da se stavi :celb1:

Exception®

Citat: danijelzg poslato 31.03.2008. - 21:34
Ne znam ni sam vise sto da radim  :fiju:

Da kupiš Yuga :celb1:?

Citat: IsNoGood poslato 03.04.2008. - 14:20
Sta napadoste coveka?! Super su felne, samo sto su na pogresnom autu, treba to na Golf II da se stavi :celb1:

:nene: nemoj da vređaš old school, to su felne samo i isključivo za Clio I :) :ok:
ΕΛΛΑΣ

danijelzg

Necu kupit Yuga,dat cu te pare za dresiranje psa  :p Ozbiljno,evo sad sam dogovorio dresuru. Malo je skuplja ali vrijedi. :) (500€)

Kakav Golf II pobogu... Iskljucivo felge za Reno. Da ne znam da se salis rekao bih da pozuris na tavan da se objesis  :laugh:

IsNoGood

Salim se, naravno.  :) Inace ta boja mi se najvise svidja i mnogo lepo mu stoji, ja sam takodje hteo da uzmem takav,samo nisam mogao da cekam 2-3 meseca na isporuku...