Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kakve felne Vam se svidjaju?

Započeo Cici, 23.03.2008. - 16:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

chika.doctor

OZ, BBS, ENKEI (samo wrc modeli), Volk racing, SSR.. VOSSEN su dobre..
Ima jos, ovo mi je prvo palo na pamet.. :D

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

dragan

Aca BG

maximalni

meni su ove za megana ekstra, samo sto su prodate, malo sam zakasnio  :tup:

IvanBaja

Ja sada razmisljam kako da sredim fabricke 17ice od Clio IV. svidjaju mi se kombinacije crvenih felni i bijelog auta ali ne znam kako bi izgledala ova fabricka u crvenoj boji jer su kraci nekako asimetricni. Mat crna takodje dobro stoji kao i kombinacija crvene i mat crne. PS nemam tj nemam ni laptop hahaah :) je li gledao neko slucajno po netu negdje Clio IV sa aftermarket felnama ili sa fabrickim ali u drugim bojama?

usdp

Saljem ti u poruci sliku crvene koju garantujem da bi vrh stojala a pritom je jedinstvena :)

Edit: evo ovde

U kombinaciji sa detaljima sa tvog auta mislim da bi vrh bilo :)

IvanBaja

Dooobraaa, to na suncu baca i malo na narandzastu a?
bas lijepa boja, steta to sam tek sada uspio da prelistam forum...kuca nece sama da se  :4u2ap3b:
Dogovorio sam vec lakiranje u crvenu za koju mislim da ce za nijansu da nadje*e ovu iz poruke, ali vidjecemo. Za sada ova crvena je  :celb2:

usdp

Ima neki odsjaj specijalan :) meni je simpaticna. Uslikaj kad ih uradis bas me.zanima kako ce ispasti

IvanBaja

Stvarno je boja mocna. Ne znas kako se zove? Ili kod?
pa ako Bog da ( a vaznije, ako kolega Singer da) bice gotovo za 15tak dana pa ce kolega da okaci jer ipak ce to biti njegovih ruku djelo. A imace posla jer su felne malkice izgrebane  :nezna:

singer

ova gore prikazana boja je Candy ,ona je drecava i vuce na narandzasto, i ta se farba za racing varijantu.

za svaki dan nije a pogotovo sto su redovne auto boje tamnije(crvene) i vuku na roze ili bordo.

ova sa kojom ja farbam je crvena,kod boje je isti kao za mazdu(nisam siguran koji model auta)(moram da vidim cross-reference pa da potvrdim)  :wink:

usdp

Pa candy i ima svoj smek :)
Mada ako imas jarko crvenu bice bolja ;)

singer

ne postoji jarko crvena metalik osim u Candy varijanti a to je 3-stage color,sto moze da se farba samo ako cela felna ide u istu boju(cena iste je da ukakis,sto je po meni bacanje para jer je to ipak samo tocak koji moze da se osteti dok kazes asovce). :kez:

ja radim trenutno Ivanove u 2 boje  :smile:

usdp

I obicna crvena kvalitetno izlakirana je vrh cak i lepsa od candy. :)
Jedva cekam da vidim te crvene kombinacije

singer

usdp

Trebalo bi da ispadne dobro :)