Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kakve felne Vam se svidjaju?

Započeo Cici, 23.03.2008. - 16:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

IvanBaja

Nista to, mi koji vozimo zelDi  :f1: nismo za te sporCke boje.
Znas sto Sinisa, strah me kad odradis felne da niko nece rec za kola da su lijepa, vec ce da blenu u felne  :bigl:

usdp

Hahahaha da znas zato me i strah da farbam felne :D

IvanBaja

Guy Goes CRAZY At Rave.: https://youtu.be/I67khfUsEO0

Moderatori, jel moze da se uradi neki emotion na ovu temu?

Aca BG

Nisam bas siguran da razumem sta si pitao  :)

IvanBaja

Pitam da li je moguce odraditi emotion animaciju po uzoru na lika sa snimka? Ovi emotioni su odlicni i nisam ih gledao nigdje drugo a ovaj ludak sa slike mi se nekako uklapa pored  :crazy:  :pije:  :wtf:  :gun: i ostalih

Aca BG

Moze sve da se uradi. Samo nek se javi autor ovog  :crazy: i nek napravi po uzoru na lika sa snimka  :kez:

singer

IvanBaja

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Aca BG

Bruka je ova felna iznad  :hura:

Milkaka

Crazy Laguna2.2dCi

Doslo je vreme da se menja zimski set za letjni. Prednje gume moram menjati a ja kad kupujem nove gume kupujem i nove felne. :fiju: :fiju: :fiju: Uzeo bih one Lombartho LX dark felne al nema vise uvoznika kod nas. :banghead: :banghead: :banghead: Ako ne nadjem malo vremena da odem do Deutsland moram traziti neku drugu felnu.

Sta misliti o ove felne?

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

mire

Ne sviđaju mi se nijedne, pogotovo ne druge. Mislim da je trenutak da sa gumama promeniš ceo auto! :ziveli:

usdp

Prve su mi okeje druge ne bih ji na golf 2 stavio da ga imam

Rax032

Ove druge me podsecaju na neki zafarbani tocak copavac  :celb1: