Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kakve felne Vam se svidjaju?

Započeo Cici, 23.03.2008. - 16:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

El Bayanero

Budi oprezan sa izborom. Ovi automobili koje si postavio su i spustani i prosirivani i imaju body kit, nemoj se iznenaditi da kad stavis neke od ovih felne ne bude to, to. Meni su iskreno sve u 5 deka, stas god stavis u principu neces pogrijesiti. Ove Audijeve lepeze i ne stoje tako lose :rofl:
Mr. Weber & Mr. Garrett

usdp

Citat: singer poslato 25.02.2016. - 10:42
na crvenom su mi najbolje(nista nad**ano a sa ukusom)  :wink:
a meni pa 4 sllika na sivom :D

Inace i ja cu ga spustiti, body ako nadjem.

Neki malooo uzi izbor za sad  sta sam nasao.

francuz69

Po meni ove sa 4-te slike mu cuce fantasticno. Sa tvog proslog posta je to otprilike kao onaj sivi na prvoj slici. Samo, cini mi se da je vecina onih megana sa tvog proslog posta na 18-ticama a ne 17.
Generalno, video sam par puta Megija dvojku na OZ Superturismo u velicini 17 i meni je to pun pogodak! Ko prs u d*pe.
Upravo sam se setio da u komsiluku imam jednog Megija 2 sa lepim 17-ticama koje mu mnogo lepo cuce. Doduse nije karavan. Aj ako ga vidim danas, slikacu pa cu da postavim ovde.

Edit: Receno, ucinjeno! Doduse ovo su petokrake, nisu multispoke koje ti merkas ali su 17 i cini mi se da im je et nesto manji jer su solidno izbacene ka napolje. Lepo mu stoje

doesnotmatter88

djordjep

Ako ideš na "samo" 17 coli , ne dolazi ništa u obzir "nabudženo" samo nešto jednosravno , neke multispoke tipa OZ Superturismo i sl.
Iako je moj stav , da je Nervasport najpogođenija feluga za Megana 2 u 17 coli.
E sad na 18 a još više sa 19 cola bi se dalo eksperimentisati sa svakakvim tipom feluga, jedino što u tim veličinama i nije nekakav izbor na 4x100.

doesnotmatter88

Imam neku kombinaciju da dobijem dzabe od prosle sezone michelinke u dimenziji 235/40/18 naso sam zanimljive felne od 8j e sad me interesuje da li neko zna koji najmanji et moze da mi ne kaze gume napred o amortizer?

djordjep

RS ima tvornički ET40 na 7,5x18 , znači da preko 40 ne bi trebao biti , samo manji , ali i ako nađeš felugu sa većim ET , sve se sa distancama može korigovati.

Saćipko

+1

Distanceri i nemas brige
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Radowi

195 60 15 bez problema idu na mog clia?

djordjep

Vjerovatno da mogu , jer visina nije drastično veća a širinu 195 svakako ima uz 16 coli točkove , tako da to ide.

Kosmos

Je l moze neko sa sigurnoscu da mi kaze sa kog modela je ova felna i da li pase na senik 2? hvala unapred:)

Postuj semafor :)

dendzo

ako znas dimenzije i ET sigurno samo tada .... odokativno moze

"E... ili imaš "svoje" drvo. Tu dolaziš, nasloniš se, pričaš... lijepo je,
a što? Dani prolaze.... "

Saćipko

I ja sam ih spazio na oglasima :D
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

IsNoGood

Sa Clio III, ne sećam se da li su 15 ili 16..
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Saćipko

16 i ovaj u glasima kaze da ih skinuo sa senika 2