Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Djuro

Ako je dilema opasna-levo zutu,desno crvenu  :rotfl:

Fanđo

Da, može i dijagonalno - prednji levi i zadnji desni u žuto a prednji desni i zadnji levi u crveno....  :rotfl: :rotfl:

singer

bingo

kad su svi pre 10 godina farbali u crveno ja sam farbao u zuto i kao se nesto cude sto zuta a ja kazem a sto crvena i svi ostaju bez teksta

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

iggy1607

Blazar

Na plavi auto najbolje ide žuto, inače ne može da se pogriješi sa srebrno sivom bojom... Crvena je isto super za čeljušti ali zbog cigana malo gubi na otmenosti...  :spit:

iggy1607

Crvana je idealna na beli auto,a Fandjov je tamno zeleni pa bi crvena na njamu bila tu i tamo,ali žuta je zato ekstra kombinacija.

Blazar

DA na zeleni autu takođe samo žuto, crveno ne ide...

Aca BG

Solunski ima crvene celjusti a zeleni auto i lepo to izgleda!!

Ali ipak glas za zute!!

bingo

plus sto je zuta reoova izvorna boja  :999:

Fanđo

Kada sam odlučio da farbam čeljusti i doboše, odmah sam rešio da to bude žuta boja, a rekoh ajde da vidim šta misle i ostale kolege forumaši i vidim da svi imamo isti ukus....
Valjda zato i vozimo svi automobile sa istim znakom - RENAULT.... Triput URA za RENAULT!

Djuro

bingo

a zuta boja je sasvim slucajno postala zastitni znak renoa kada je nemacka posle rata kao odstetu davala francuskoj farbu zute boje a oni iskoristili u automobilskoj industriji

Djuro

Citat: bingo poslato 20.06.2011. - 06:49
a zuta boja je sasvim slucajno postala zastitni znak renoa kada je nemacka posle rata kao odstetu davala francuskoj farbu zute boje a oni iskoristili u automobilskoj industriji

:doh:    ovo nisam znao  :ok:

Solunski Ranger

Ja sam odlučio da farbam u žuto ali mi se nije nikako uklapalo sa mojom bojom auta tako da je ipak ofarbano u crveno i prezadovoljan sam  :too:
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu