Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Saćipko

Lepe su ti felne, i lepo stoji ovo ofarbano, ali mi se cini kao da su ti felne prevelike za tvoj auto... Koliko su velike? 16", 17"?
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Exception®

16"

Felna nikad ne može da bude prevelika :ne: :zubo:

2 Solunski: Uz obu tvoju boju auta ne ide ni jedna boja čeljusti :vidiga1:

EDIT:
I ja nešto razmiljam da se bavim farbarskim radovima ali namam pojma u koju boju bih "krečio" :hmm: Žuta ide uz crno ali polako postaje isfurana a ne znam da li bi neka srebrna imala efekta :hmm:
ΕΛΛΑΣ

Solunski Ranger

Znam da ne ide ali sam morao u neku boju da ofarbam  :p

I naravno da felna ne može nikad da bude prevelika ali ubiše ih ovi 'putevi'  :place:
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu

Adam

Citat: Exception poslato 21.06.2011. - 10:14

EDIT: [/b]I ja nešto razmiljam da se bavim farbarskim radovima ali namam pojma u koju boju bih "krečio" :hmm: Žuta ide uz crno ali polako postaje isfurana a ne znam da li bi neka srebrna imala efekta :hmm:

Ofarbaj u rozLo, biće pun pogodak  :zubo:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Exception®

Narodnjak, ne zezaj :gun: Ozbiljno pitam :hmm:
ΕΛΛΑΣ

Fanđo

I ja nešto razmiljam da se bavim farbarskim radovima ali namam pojma u koju boju bih "krečio" :hmm: Žuta ide uz crno ali polako postaje isfurana a ne znam da li bi neka srebrna imala efekta :hmm:

Žuta, nećeš pogrešiti...

trebonja

bingo

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

Djuro

Ex,pa zuta ide s crnom odlicno.
Ali ako mislis da je isfurana probaj sa nekom jarkom crvenom,kao u Solunskog  :nezna:

Solunski Ranger

EDIT: [/b]I ja nešto razmiljam da se bavim farbarskim radovima ali namam pojma u koju boju bih "krečio" :hmm: Žuta ide uz crno ali polako postaje isfurana a ne znam da li bi neka srebrna imala efekta :hmm:

Srebrna ima efekta na tamnu felnu  :yes:
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu

IsNoGood

Ex, farbaj u plavo da ti se slaze sa xenonima  :asshole:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Exception®

Ebite se svi, mislio sam da će biti nekih konstruktivnih predloga :mad:

:rotfl:
ΕΛΛΑΣ

makarije

Citat: Exception poslato 21.06.2011. - 22:58

Ebite se svi, mislio sam da će biti nekih konstruktivnih predloga :mad:

:rotfl:

Na ovom forumu   :doh:   - nemoj da nas zasmejavas   :rotfl: :rotfl: :rotfl:
zenu dupe krasi a tortu orasi

iggy1607

Bingo ti dao predlog-ceo auto u rozla-evo ti uzorak :kez:

Exe,lako je ovim zajebantima,ja mislim da bi silver bila OK na tu tvoju crnu boju.