Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

damal

:respect: :respect:
Za pedantnost i sve radove  :yeah:
Lepo izgleda !

iggy1607

Svaka cast.  :respect: :respect: za trud i odlicno predstavljanje. Boja ti je COOL. To isto nameravam i ja da uradim,jer se sa ovim novim felnama na mom autu sad vide celjusti. Jos samo da se odlucim  :nezna: u koju boju jer mi je auto beli,a celjusti u crveno mnogi farbaju.

trebonja

Citat: iggy1607 poslato 22.04.2011. - 21:44
Svaka cast.  :respect: :respect: za trud i odlicno predstavljanje. Boja ti je COOL. To isto nameravam i ja da uradim,jer se sa ovim novim felnama na mom autu sad vide celjusti. Jos samo da se odlucim  :nezna: u koju boju jer mi je auto beli,a celjusti u crveno mnogi farbaju.
pa tebi bi po meni ubedljivo najbolje bilo crveno
pa bas zato sto svi farbaju u crveno i u zuto ja sam moje ofarbao u plavo :)

Nesa-laguna

:yeah: odlicno ispalo ,samo sto si se mnogo maltretiro a mogo si i sa sprejem u ovoj boji da zavrsis poso
inae jedan veliki  :respect: i za rad i trud da bi ovako izgledalo a i veliki  :respect: za sam izgled
uzivaj u sredjivanju svog ljubimca  :ziveli:

Solunski Ranger

Boja je ispala extra  :hail: Svaka cast kako si to uradio :yeah:
Ja cu ipak u crvenu,mozda neku tamniju...  :fucka:
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu

trebonja

Citat: Solunski Ranger poslato 27.04.2011. - 10:36
Boja je ispala extra  :hail: Svaka cast kako si to uradio :yeah:
Ja cu ipak u crvenu,mozda neku tamniju...  :fucka:

spremi pivo i dolazim da farbamo  :kez:

Milan.S.90

ja sutra radim u srebrno...

Aca BG

Marko ispalo je za 10-ku!!!  :yeah: :yeah:

iggy1607

Trebonja: zanima me samo jedan detalj. Da li ti je neko dao savet da celjusti prespricas spric gitom pre laka ili ne? Nisam siguran za taj git da li ce biti potpuno postojan na vecim temperaturama  :nezna: da nece mozda malo da ispuca? Da li neko zna kako se spric git ponasa kad se jace zagreje :nezna:-tacnije,da li mora ili moze i bez njega?

Svakako,rad ti je  :respect:,boja (plavo na silver auto) je extra!!!

trebonja

Citat: iggy1607 poslato 27.04.2011. - 19:55
Trebonja: zanima me samo jedan detalj. Da li ti je neko dao savet da celjusti prespricas spric gitom pre laka ili ne? Nisam siguran za taj git da li ce biti potpuno postojan na vecim temperaturama  :nezna: da nece mozda malo da ispuca? Da li neko zna kako se spric git ponasa kad se jace zagreje :nezna:-tacnije,da li mora ili moze i bez njega?

Svakako,rad ti je  :respect:,boja (plavo na silver auto) je extra!!!

pa znas kako caletov drugar mi je rekao da uzmem onaj vash prajmer to je podloga za obojene metale da bi se boja bolje zalepi a ujedno i popuni neravnine da lepse deluje :) a spricgit je da popuni manje rupe i da poravna zbog toga sam prskao(sada da li valja ili ne to ne znam mada mislim da ne skodi :) ) ali nisam isao debeli sloj samo sam jednom presao a vash prajmerom sam isao dve ruke kao i boju i lak
pa znas kako moje misljenje je da se to ne greje bas toliko pa neces od ns voziti do bga pod rucnom :) a na jednom mestu mi je otislo pored diska na onako prljavo i sada sam isao do bosne i nazad 800km u oba pravca i nista nije pocelo da se guli a disk se sigurno dobro zagreje
pa ako hoces bas po psu onda skines celjusti ispeskaris da nigde nema pa dalje :) ali mislim da nema potrebe za tim :)
a i boju sam kupio obicnu da mi naprave

iggy1607

Od peskarenja  :ne: nema nista,toliko  :fiju: bas i nisam. Za prajmer znam da nije lose,a spric git,kao sto ti i rece to se i negreje nesto nenormalno. Tanak sloj mu nece skoditi. Ja cu najverovatnije u crveno. Razmisljao sam i o beloj boji,ali ce ipak bolje biti crvena. Ja cu uskoro s time,samo da ukradem malo vremena.

trebonja

da znas da sam skoro ceo dan izgubio dok sam to radio tako da ti treba malo vise vremena :)
mada bilo bi ti mnogo lakse kad bi nekako moga da dignes sva 4 tocka u vis pa da radis a da i preporucio bi ti da uzmes onu cetku za busilicu da ocistis celjusti i to dosta znaci boji da bolje prione
belo bi po meni bilo suvise zatvoreno a crvena bi dosla do izrazaja na belom autu

iggy1607

Crveno definitivno,a cetka ce biti obavezna-ona ce postedeti ruke,a od dizanja celog auta  :ne: :ne:  Tocak po tocak.

Milan.S.90

ako nadjete viljuskar neki znatno ubrzava rad :)

Nesa-laguna

mogu da zamole i one cike sa paukom  :hahahi: :hahahi: :hahahi: