Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

trebonja

Citat: iggy1607 poslato 28.04.2011. - 21:14
Crveno definitivno,a cetka ce biti obavezna-ona ce postedeti ruke,a od dizanja celog auta  :ne: :ne:  Tocak po tocak.
nemoj tocak po tocak imas valjda neke celicne felne pa podignes prednji kraj podbacis tockove i udri :)

iggy1607

I to je za..bancija,imam plasticne pragove-ne mogu da se podmetnu felne. Nebitno,samo da odvojim vreme za to-odradicu ih,makar i tocak po tocak.

trebonja

Citat: iggy1607 poslato 29.04.2011. - 21:13
I to je za..bancija,imam plasticne pragove-ne mogu da se podmetnu felne. Nebitno,samo da odvojim vreme za to-odradicu ih,makar i tocak po tocak.

pa podbaci pod viljuske tu nema nista plasticno i na yadnju torziju :)

a evo da vam pokazem sta sam jos farbao u plavo  :kez:

Uploaded with ImageShack.us

Aca BG

trebonja

iggy1607

Trebonja,sto ne ofarba i onu cetvrtu u plavo-mnogo odudara onako zuta od one tri plave  :pije: Gledacu svakako da ga postavim na nesto. Bolje je nego tocak po tocak. Samo da prodju ovi praznici-jbg,osim sutrasnjeg dana radim sve ostale dane za praznike. Sutra nista od tih celjusti,to moze da saceka-sutra ce biti  :2eba0ex: i  :pije: (ono plavo iz tvog gepeka)

Aca BG

Znaci ova zuta te izvukla samo tako!!  :too:

Nesa-laguna

za svaki tocak po jedna  :yeah:,to znaci da je 4-ti tocak radio neko drugi  :zloca:

iggy1607

Ja cu samo po flasu na tocak  :kez: Ako bude po gajba,ima da se otrujem od  :pije: :pije:
Ko zna sta bih sve ofarbao kad bi sljustio celu gajbu  :p :p Verovatno sve osim celjusti  :rotfl: :rotfl:

trebonja

Citat: iggy1607 poslato 01.05.2011. - 19:10
Ja cu samo po flasu na tocak  :kez: Ako bude po gajba,ima da se otrujem od  :pije: :pije:
Ko zna sta bih sve ofarbao kad bi sljustio celu gajbu  :p :p Verovatno sve osim celjusti  :rotfl: :rotfl:
ako treba pomoc oko gajbe ovaj hocu reci oko farbanja dolazim  :kez:

iggy1607

Ma ofarbacu ja sam te celjusti,a za gajbu cemo se uhvatiti kad budem isao u NS kod sestre i zeta. Mozemo da otresemo :pije: nekog lava (da polijemo malo celjusti da boja duze traje)

zaxspeed

Tako ću verovatno i ja da farbam danas, samo uz Becks! :ziveli: :ziveli:

Ljubi je Zaxspeed

Mister No

:wavey:ljudi

Šta mislite koja bi boja kočionih čeljusti najbolje izgledala na mojoj laguni?!

Razmišljam o boji trule višnje :smile:
laguna 1

trebonja

meni je trula visnja jedna od lepsih boja ali i kola su ti tamna sada jos da farbas i celjusti u tamno mislim da je bolje da uzmes neku svetliju boju da istakne celjusti :)

Mister No

Misliš neka žuta varijanta-kao Bingo što je ofarbao?!
laguna 1