Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nesa-laguna

ja volim crvena klesta ,ali sve je to stvar licnog ukusa  :ok:

trebonja

pa zuta crvena roza :) nije bitno samo da je jarka boja da istakne celjusti da ne bude tamno pa kad malo padne mrak da budu ko da su crne

Milan.S.90

srebrna ili ona boja bronze a mozda i tozla :p

singer

citam ovu temu o farbanju celjusti i dobosa,cemu se patiti oko ribanja cetkom(ko je iz NS i planira da to radi neka dodje mozemo ispeskariti bez skidanja istih)bice dugotrajnije za farbu jer pesak udje i u najsitnije pore i rupice(rdja uvek odatle krece)celjusti su od livenog(legiranog)aluminijuma pa treba prajmer dok za dobose ne jer je klasican odlivak(gus).
ja inace planiram da sebi peskarim neke delove na mojim kolima kao sto su nosaci brisaca,neki plehovi ispod haube koji su pordjali malo.
okacicu slidze kad to budem radio. :)
pozdrav!!!

trebonja

pa gde si bio kad sam trljao cetkom da se javis za peskarenje :doh:
kada pocne da se ljusti znam gde cu da se obratim  :kez:

sagittarius82

Citat: singer poslato 17.05.2011. - 19:18
citam ovu temu o farbanju celjusti i dobosa,cemu se patiti oko ribanja cetkom(ko je iz NS i planira da to radi neka dodje mozemo ispeskariti bez skidanja istih)bice dugotrajnije za farbu jer pesak udje i u najsitnije pore i rupice(rdja uvek odatle krece)celjusti su od livenog(legiranog)aluminijuma pa treba prajmer dok za dobose ne jer je klasican odlivak(gus).
ja inace planiram da sebi peskarim neke delove na mojim kolima kao sto su nosaci brisaca,neki plehovi ispod haube koji su pordjali malo.
okacicu slidze kad to budem radio. :)
pozdrav!!!

ako budem imao u planu tebi se javjam i dolazim za ns pa da odradimo sve komplet naravno dogovoricemo se na pvt sve :)) poz

singer

Solunski Ranger

Šta mislite o prajmeru u spreju sa oznakom 961? ostalo je istao kao kod ostalih ja mislim  :nezna: ne razumem se baš najbolje u to...
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu

singer

to je etch primer i namenjen je za pripremu obojenih metala i legura(hrapave texture),mozes ga slobodno pazariti ali ga moras razrediti u 2:1 razmeri i cepaj  :)

trebonja

pa brate nema sta da ga razredjuje kada je u spreju  :kez:

singer

Citat: trebonja poslato 19.05.2011. - 20:44
pa brate nema sta da ga razredjuje kada je u spreju  :kez:
u spreju ne naravno(postoji i u limenci a taj treba) :yes:

iggy1607

Koji prajmer uzeti-u spreju ili u limenci???  :nezna:

makarije

Ako nemas kompresor i pistolj ( a za to malo posla ti i ne treba a i vise ces vremena potrositi cisteci isti )  onda samo u spreju
zenu dupe krasi a tortu orasi

iggy1607

Pistolj i kompresor  :ne: njet...znaci sprej.  :kez:

Milan.S.90

sta ce vam prajmer za celjusti?