Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bingo

pa da to se brzo isprlja tako da nema veze a ako je blizu zamena opet dobro

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

trebonja

evo bojice koju sam uzeo nadam se da se lepo vidi

mada nekako na svetlu deluje mnogo svetlije a u kuci je ispala tamnija

Dogac

Dobro izgleda  :yeah: Kad farbas?
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

trebonja

cekam drugara posto nemam kompresor :(
ali nadam se sad za vikend da ce biti ofarbano :)

Adam

Ovekoveči  :foto: i napravi mali tutorijal kako radiš, nekome će sigurno pomoći...  :yeah:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Exception®

Lepa je boja :yeah: Čekamo fotke :slike:

ΕΛΛΑΣ

trebonja

evo sve spremno imam i kompresor sada mi fali jos samo garaza posto po ovakvom vremenu ne mozes farbati napolu :( prvo duvala ova vetrina ne mozes farbati sada pada kisa i vetrina opet ne mozes farbati ne znam sta je gore :(
kupio sam i neku podlogu za obojene metale koja kao popunjava i rupice da bolje prilegne boja i spricgit

posto sam primetio da mi je jos nesto gadno izgleda ovo od diska do felne pa sam smislio da i to ofarbam cim se prolepsa vreme samo mi je delovalo da ce biti ciganski ako se bude farbalo u plavu boju pa sm kupio jos jednu boju :)

ovo da ofarbam u

ovu boju

a celjusti cu i dalje u onu plavu
i to cim nadjem neciju praznu garazu da krenem u akciju  :kez:

bexonvil

Celjusti i dobose ocistio antirostom,pa vlaznom krpicom. Posle susenja zastitio prostor novinom i sve isprskao sprejom jarko crvene boje. Sprej se osusio bukvalno posle 5 minuta (nitro). Proslo nedelju dana, svakim danom mi sve lepse izgleda  :hura:

nebojsa9

Ma opušteno, ne moraš da staviš slike da vidimo kako izgleda... :kez:

trebonja

da ne poverujete ofarbao sam celjusti  :kez:
slike stizu ubrzo

Milan.S.90

Citat: trebonja poslato 21.04.2011. - 20:56
da ne poverujete ofarbao sam celjusti  :kez:
slike stizu ubrzo

ja danas isto al samo pozadi jedno...cisto probno :) kad budem imao zivaca onda cu ostlao

Adam

I ja kontam da ih ofarbam...onako bez skidanja  :zubo:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

trebonja

prvi deo posto ej bilo predugacko da sve okacim odma

evo ovako
kupio sam farbu lak herter razredjivac  wash prajmer-to je kao podloga za obojene metale aluminijum da bi se farba bolje zalepila (ima da se uzme u spreju ili da se kupi pa baca iz sprice) spric git(isto ima da se uzme u spreju) i cetku za ciscenje a da kupio sam i najlon onaj mekani za svaki slucaj da mi magla ne padne na kola
evo slika materijala

tokovi pripreme

kako je izgledala pre ciscenja

posle ciscenja

bacena podloga

to je taj sprej u podlozi

bacen spricgit
[/URL
spricgit u spreju

[URL=http://img9.imageshack.us/i/dsc06092gt.jpg/]

mesanje boje

ofarbanoooo  :kez:

Adam

Svidja mi se ova plava  :yeah: čime si sve čistio?

trebonja

drugi deo

pa sada spustaj prednji i dizi zadnji kraj

zadnje celjusti pre ciscenja

ciscenej i ociscene zadnje celjusti

pdologa

spricgit

ofarbano

evo kako izgleda u kolima

pa pre pocetka radova operes kola zatim sa onom zicanom cetkom ocistis imas sliku na busilici izduvas kompresorom posle toga pa prebrises nitro razredjivacem i kreces u akciju  :kez: